Sizce ne yapmalıyım?

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 4822 gün önce görüldü
Okulun başlarında biriyle tanıştım başlarda hiç bir şey yoktu aramızda ama tanıdıkça duygusal bir bağ oluverdi.. Onun da annesi geçen sene ölmüş bu konuda beni çok çok iyi anlıyor onun yanın da ne bileyim bir garip huzurlu oluyorum. Geçenlerde beni annesinin mezarına götürdü derin bir duygu yaşadım... Neyse bu bizim okulda 4. sınıfta okuyor babam hiç onaylamıyor onunla görüşmemi onun son sınıfta oluşu sınavlara hazırlanışı, benim 1. sınıf olmam daha okulda yeni olmam vs gibi şeyler yüzünden sağlıksız buluyor. Dün akşam bunun yüzünden biraz limoni olduk ses çıkaramadım ne diyebilirim ki babamı hiç bir erkeğe değişemem.. sustum.. sabah namazdan sonra kahvaltı hazırladım her zaman ki gibi ama babam yüzüme bile bakmadı . Öylece bastı gitti. Her sabah ben okula o işe birlikte çıkardık. Arabayla gitmemden rahatsız olduğu için zoraki servise bindirirdi.. Bugün anahtarı masaya koydu yüzüme bakmadı çekti gitti.. Benim de canım sıkıldı girmedim derse babamı hiç böyle görmedim ben ya . Bir daha görüşmeyi düşünmüyorum o kişiyle numaramı falan değiştircem okulda da konuşmam kapanır gider diye düşünüyorum ama çok üzülmesinden de korkuyorum. Anlayacağınız ikisinin arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım? canım çok sıkkın ...

Babayla kız arasına girmeyeyim

en iyisi şu delikanlı konusuna gireyim son senesiymiş okuduğun yerin yerlisi değil başka yerden okumaya o ille geldiyse şunun şurasında haziran - temmuza birşey kalmadı mezun olacak yüz yüze görüşmeniz azalaacak hasret girecek

ama yok o ilde zaten yaşıyor mezun olduktan sonrada görüşme imkanım var diyorsan iyi düşün karar ver ama baban yada o kişi arasında klalmamanın yolları ara ikilen kötüdür

eSc pek yardımcı olamadım gibi dimi :icon_yokcanim:

Babacığın senin duygusal yanlarının ağır basarak vereceğin bazı kararların hatalı olmasından korkmakta.
Bundan kelli de sana gönül koyarak ve kırgınlığını da sana belli ederek ifade etmekte....

Neden bu şekilde düşündüğünü sana oturup anlatsa dahi senin mantıksal bakış açında yer edemeyeceği düşünside var. Bundan dolayıdır garip ve değişik davranması..

Sen onun içinde kopan fırtınaları bilemessin. Onun düşüncelerine eremessin.
ama yene 1 an gelecektir ki seni yene senin düşüncelerin ve kararların ile kabul edecek yanında olacaktır.

Sadece zamanı biraz ötelemekte, yüzleşmek zorunda kalacağı halleri ileri itelemekte.

Sana gelince Zeynep ; Alacağın kararlar tlf değiştirme yeni model almak :D numaranı geğiştirmek, okuldan uzaklaşmak falan bunlar daha sıkı bağlanmana daha da melankolik olmana sebep olacaktır. (:

Çünki bir kere onun yanında olmanın huzuruna tanık olmuşsun. :hih:

babnın rızası herşeydn önemli boşver sn onu..bncede telefon numaranı fln değiştir..babandn özür dilemelisn.diyorum ama bn..tabi yinede sen bilirsn.

Babacığın senin duygusal yanlarının ağır basarak vereceğin bazı kararların hatalı olmasından korkmakta.
Bundan kelli de sana gönül koyarak ve kırgınlığını da sana belli ederek ifade etmekte....

Neden bu şekilde düşündüğünü sana oturup anlatsa dahi senin mantıksal bakış açında yer edemeyeceği düşünside var. Bundan dolayıdır garip ve değişik davranması..

Sen onun içinde kopan fırtınaları bilemessin. Onun düşüncelerine eremessin.
ama yene 1 an gelecektir ki seni yene senin düşüncelerin ve kararların ile kabul edecek yanında olacaktır.

Sadece zamanı biraz ötelemekte, yüzleşmek zorunda kalacağı halleri ileri itelemekte.

Sana gelince Zeynep ; Alacağın kararlar tlf değiştirme yeni model almak :D numaranı geğiştirmek, okuldan uzaklaşmak falan bunlar daha sıkı bağlanmana daha da melankolik olmana sebep olacaktır. (:

Çünki bir kere onun yanında olmanın huzuruna tanık olmuşsun. :hih:

Peki ona bunu nasıl anlatacam benim daha önce kimseyle böyle bi yakınlaşmam hiç olmadı .. babam bu ilişki biterse sen daha çok üzülürsün diyo sen her ortama girip çıkan bi kız değilsin atlatamazsın ama o kolay atlatabılır bu durumu diyip duruyor . görüştüğüm insana güvenmiyor sanırım..

Peki ona bunu nasıl anlatacam benim daha önce kimseyle böyle bi yakınlaşmam hiç olmadı .. babam bu ilişki biterse sen daha çok üzülürsün diyo sen her ortama girip çıkan bi kız değilsin atlatamazsın ama o kolay atlatabılır bu durumu diyip duruyor . görüştüğüm insana güvenmiyor sanırım..

Güvenmiyorsa eğer bu tamamen ön yargıdan ibarettir.

O Çocuğun Her hangi bir güvensizliğine yahutta farklılığına denk gelmeden O'na karşı bir güvensizlik besliyorsa eğer bu karşıdaki erkeğinde hakkına girmek demektir :S

Baban sana olan güveninden dolayı dahi o çocuğa güveniyordur :)
ama bunları dile getirme de zorluk yaşıyor doğal olarak.

Baban için önemli olan sadece sensin. sadece sen olacaksın.
Senin iyi huzurlu mutlu olman uğrunda; baban Dünyadaki herkese önyargıyla yaklaşacaktır tabikide. O duyguları anlamakda anlatabilmekte güçtür.

Kilit senin elinde. senin gözlemlerin, senin mantığın her şeyi yönlendirecek. Baban sadece seni düşünerek kararlar verirken sen isem hem baban hemde arkadaşın için kararlar alma zorunluluğundasın...

Zamanla her şey pek güzel olacaktır ama. Keskin kararları şu an almaya kalkman yersiz bence :)

KimsE söylediklerini dinleyecem çok tşk ederim ALLAH razı olsun .. : )

Baban seni kıskanıyor senin üzülmeni istemiyor biricik kızını üzüerler diye korkuyor . genelde kızlar babalarına açmaz duygularını sen açmışssın ne güzel durum bu böyle :) Taktir ettim seni.. Erkek arkadasınla ayrılmak istiyorsan konusarak ayrıl öyle numaranı değişerek ayrılma çünkü hep dert eder ben bu kıza ne yaptım ki ulaşamıyorum teli nedne kapalı birşey mi oldu düşünür..
Ama sen ikisiylede aranı bozma sakın baban sadece tavır koydu sana değişecek tavrı merak etme sen babanla konuş :)

Baban seni kıskanıyor senin üzülmeni istemiyor biricik kızını üzüerler diye korkuyor . genelde kızlar babalarına açmaz duygularını sen açmışssın ne güzel durum bu böyle :) Taktir ettim seni.. Erkek arkadasınla ayrılmak istiyorsan konusarak ayrıl öyle numaranı değişerek ayrılma çünkü hep dert eder ben bu kıza ne yaptım ki ulaşamıyorum teli nedne kapalı birşey mi oldu düşünür..
Ama sen ikisiylede aranı bozma sakın baban sadece tavır koydu sana değişecek tavrı merak etme sen babanla konuş :)

Valla babama açamazdım ben de taaki babama yakalanana kaden :D birazda ondan dolayı bu tavrıı :cici: bilmiyorum insaAllah gececek bu durum :(

Valla babama açamazdım ben de taaki babama yakalanana kaden :D birazda ondan dolayı bu tavrıı :cici: bilmiyorum insaAllah gececek bu durum :(

Desene öyle sana söylemedin diye kızmış sana işte.. sonradan öğrendi ya o yüzden :) Düzelt durumu sen yaparsın, sonucta seni anlayan erkek bir daah belkide çıkmaz karsına ama çok baglanma sadece sev çünkü erkekler genelde acımassızca bırakır belki bu öyle değildir :)

Geri