Sizce ne kadar para, daha fazlasını istememek için yeterli?

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü

• Kullanılan toplam oy
    8

Franklin-Lakes-Nj-07417-limo-taxi-car.jpg

370-hp-bmw-m2-revealed-nibs-on-the-m4s-little-toe-photo-gallery-100947_1.jpg

:T:

10 milyar alayım

fazla gelirse dağıtırım

1 Milyar dolar..Büyük iş kurmak istiyorum deneme yanılma ile yeterli gelir diye düşünüyorum..Küçük olsa 10 veya 100 milyonda yeterdi..Ama iş olacaksa büyük iş olmalı.

1 milyarı olan,10 milyarı olunca neden bu 100milyar olmasın der. Bu döngü ∞ kadar devam eder.Bundan dolayı para ruhları öldürür ve her kötülüğün kökü olmaktadır.

Benim maaşım ve arabam bana yetiyor,çoğa gerek yokkk.

Gerek yok şıkkıda olmalıydı..

Göz doymadıkça dünya da senin olsa aç kalırsın.
Kanaatkar olanlar mutluydular; gözleri ve ruhları aç olanlar değil.

bence bunun bir sınırı yok :asd: kısaca daha büyük fırsatlar olarak tanımlanabilir :asd:

mesela benim 20.000 liram var diyelim. ben bu paraya gidip 2003 model bir peugeot 206 alabilirim. ama içten içe bir 200.000 liram olsa da 2015 model bir nissan skyline almak istiyorum diyebilirim :asd: bu daha sonra lamborghini, son olarak ta rolls royce olarak gelişebilir :bekle

bence bunun bir sınırı yok :asd: kısaca daha büyük fırsatlar olarak tanımlanabilir :asd:

mesela benim 20.000 liram var diyelim. ben bu paraya gidip 2003 model bir peugeot 206 alabilirim. ama içten içe bir 200.000 liram olsa da 2015 model bir nissan skyline almak istiyorum diyebilirim :asd: bu daha sonra lamborghini, son olarak ta rolls royce olarak gelişebilir :bekle

Hayırlısı be gülüm :bekle

ben şıklardan birine ulaştım beyler.
salak salak işler yaparsanız hiçbir manası yok.
akıllı yatırımlar yapmanız gerek.

Geri