Sizce "Mutluluk " nedir?

Konu sahibi son olarak 60 gün önce görüldü
Artçıl deprem gibi gelir sallar heyecanlandırır gider.ben mutluyum diyenler ya zengindir yada a üşkağatçı

kahvaltı yaparken beni düşün
mutlu ol

“Mutluluk iyi bir sağlık ve kötü bir hafızadan başka bir şey değildir.”

Sürekli başkalarının ne dediği, ne düşündüğü, ne yaptığı, ne yediği, ne içtiği ile ilgilenip kendine geç kalan insanlar genelde mutsuz oluyorlar. Kendi hayatına bakan, kendi ile ilgilenen insan mutluluğu bir şekilde bulur, diyeceklerim bu kadar.

Sevdiğin insanların gülümsemesi, mutlu olması ve akabinde senin de bundan haz duyman.

Muzlu süttür. Ben şöyle arka arkaya 4 5 bardak muzlu süt içince çılgınlar gibi mutlu olurum. Hiç edebiyata gerek yok bence, mutluluk her yerde

Simdi mutluluk kelimesi beni açık açık ayar ediyor, hakikati söylemek lazım. Fakat çok yorucu günün ardından ayaklarımı yorganın altından pamuklu çarşafa yavaşça sürterek kendimi uyutma hissi kadar bal bir his de bilmiyorum. Okul iş dans temposunda olduğum bi dönem derin uyku öncesi edindim bu alışkanlığı. Yorulasim gelirdi dinlenebilmek icin

Uzun zamandır güzel haber alamıyorum. Güzel bir haber beni mutlu ederdi. Kişiden kişiye değişir mutluluk. Kimisi çok ufak şeylerden mutlu olur. Kimisinin beklentileri daha büyüktür.

Ben ufak şeylerden mutlu olabilen biriyim. Ama malesef o da yok. Sadece sevdiğim şeyleri yapıp gülümsemeye çalışıyorum. Ah bir de yeğenlerim. Gerçek tebessümün yüzümde belirdiği nadir anlardandır.

Bağzen parayla satın alıyon dünyalar seninn, bağzen kalpten oluyorsun kız hepsi senin mii diyorsun. Bir avuç mutluluk yakalamaya daima açlığım varrr. ^33 :bahar:

Ici boş, aşiri pohpohlanmis bir sözcük.
Huzura dayanin.

sevdiklerinle geçirdiğin zamandır

Geri