Sizce Mutluluğun Formülü Nedir?

Konu sahibi son olarak 826 gün önce görüldü

Sizce Mutluluğun Formülü Nedir?

• Para

Kullanılan: 8 32.0%
  • Aşk

Kullanılan: 0 0.0%
  • Aile

Kullanılan: 2 8.0%
  • Huzur

Kullanılan: 9 36.0%
  • Bebek

Kullanılan: 1 4.0%
  • Sağlık

Kullanılan: 1 4.0%
  • Diğer

Kullanılan: 4 16.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
Bulunmaktan huzur duyduğunuz ortamlar ve varlığından huzur duyduğunuz insanlar..

Mutluluk? Bence, en büyük mutluluk kişinin kendisidir. Kendini keşfeden, sadece kendisiyle mutlu olmayı da keşfeder. Misal, siz birinin sizi üzmesine izin vermiyor olsanız, sizi üzebilirler mi? Sadece kendinizi tanıyın ve kendinizden daha az ödün verin. Bu sayede, hem daha ulaşılmaz hemde daha mutlu olacaksınız, emin olun. Ayrıca, "-bilgi" haline de çok dikkat edin. Ne kadar bilgili, donanımlı olursanız, o denli üzülebilirsiniz. Bildiğinizi özümseyin ve kendinizi tanıyın, işte bütün mesele bu.

eQuaL'a kesinlikle katılıyorum bu konuda mutluluk kendinde başlar insanın siz mutlu iseniz herşeyden dem alır mutlu olursunuz zaten

Mutluluğun formulü çok açık , bir sen bir ben bir de bebek diye bir şarkı vardı bekarken dinlerdik..

Hakikaten de doğruymuş mutluluğun formulü evlat sahibi olmak , mutlu bir aile olmak..

Bir sen bir ben bir de bebek
skljslkjskdj

Kesinlikle bebek değil gençler.
Mutluluk ya da evlilik kurtarmak adına yaptığınız cocuklar hayatı peşin peşin mutsuzluga suruklenmiş bireyler olarak dünyaya geliyorlar.

Sağlığın olsun, paran olsun, huzurun olsun, aşk da fena olmaz yani

Gerçekleşenler / Beklentiler

Sonuç 1’e ne kadar yakınsa o kadar mutlusundur.

böyle formülize edebilirim :emoji_thinking:

• Hımm
Tepkiler: ne
O kadar sorunun arasında bir bardak çay bile beni mutlu edebiliyor. (Tersi de olabiliyor tabi, o da ayrı mevzu.)

Geri