Sizce muhalefetin seçimleri kazanamamasının nedeni kendilerini halka sevdirememesi mi?

Konu sahibi son olarak 809 gün önce görüldü
Çeneyle, eleştirerek olmuyor. Aha işte sayın Erdoğan 20 yıldır iktidarda. 29 parti ise sırf çene yapıyor. Biri 29 yıldır hizmet ediyor gönüllerde taht kuruyor, diğerleri çözüm sunmadan eleştirerek taş atarak afkuruyor. Çaresizler. Neden çünkü kendilerini sevdirmiyorlar, hizmet etmiyorlar, üretmiyorlar. Yani çeneyle peynir gemisi yürümüyor. Düşmanlıkla dağlar aşılmaz. Bencillikle yol alınmaz. Sokma akılla iki adım gidilmez. Gidilmiyor. Çünkü gidilmez. Anlaşılmadı mı, gidilmez. Nasıl yol alınır peki? Başındakine ram olacaksın. Onunla beraber yürüyecek, onunla beraber büyüyeceksin. Ülkeni de milletini de büyüteceksin. Yanlış ve hata varsa söyleyeceksin. Ama sen çıkıp bütün yanlışları savunup doğruları eleştirirsen senden bi halt olmaz. Oluyor mu CHP'den bi halt, olmuyor. İYİ Parti'den? Olmuyor. Olmayacak. Olmayacağını da herkes görecek. Bu millet proje çocuklarıyla aynı safta olmaz. Ara sıra konjüktürel olarak hata da yapsalar Anadolu çocuklarıyla hareket ederler. Velhasıl akıllı olacaksın. Akıl kendini akıllı sananlarda olan bir hal de eğildir. Akıl başka birşeydir. Doğrunun yanında durmaktır. Acele etmemektir.( ayhan gonca)

Adamın yazdıklarını okuyunca sokak roportajlarinda ilginc aciklamada bulunan aktroll'lerin repliklerini duyuyorsunuz. Hani açıp okudukları yoksa nasıl bu adamla aynı dili konuşuyorlar anlamak zor. Nerede duyuyorlar ya da bunlar bunlar bizim disarida kullanacagimiz cumleler diye dagitiliyor sanırım.
Skill'ler aynı;
Proje
Halt olmaz
Ram olacaksın Ekran kartı olacaksın...
29 yılda yitip gidenleri ya da değişen şeyleri insanlar görüyor. Hiç seçilmemiş bir parti yol yapsa ne olur anlamıyorum.
Proje cocuklariyla ayni safta olmaz ama koklu bir proje karsisinda kandirilabilirler hemi? jansbsb Zaten mevzu oyle iki 3 tane giderli reis cumleleri ile ozetlenicek bir sey degil 29 yildan bahsediliyor...
Amenna hataları var ki bazı kararları yanlış ama yazıyı yazan yanlızca sokak röportajı dayısı gibi. Aynısını benim amcam'da yazar.

Son düzenleme:
@Xasthur abi halk dedikleri kim ki. Bunların halk dediği şey amorf, yarı akışkan, yapışkan bişey. Ben neden kendimi jelibona sevdirmek zorunda olayım?

Oluyor mu CHP'den bi halt, olmuyor. İYİ Parti'den? Olmuyor. Olmayacak. Olmayacağını da herkes görecek. Bu millet proje çocuklarıyla aynı safta olmaz.

Bilinçli olarak oy kullanan kaç tane seçmen var? Çoğu belli bir ideolojinin peşine takılıp gidiyor.
Muhalefet yapmak için uygun ortam da yok maalesef.

Geri