Sizce kargocular sizin hakkinizda ne düşünüyordur ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Genelde ciddi bir yüz ifadesiyle açıyorum kapiyi mendebur demeleri ihtimal dahilinde )

eve kargo çok nadir geliyor; çoğunlukla iş yerime geliyor ve yine çoğunlukla aynı arkadaşlar geliyor. gide gele kanka olduk sayılır. yazın soda, kışın çay ısmarlıyorum onlara.fkhgh olumsuz bir şey düşündüklerini sanmıyorum; bence beni çok seviyorlardır.kjhfg sık alışveriş yaptığım sezonlarda gün aşırı geldikleri için belki 'yeter ayk' diyorlardır, bilemedim...............

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mal herhalde diyorum ben sacma sapan siparisleri sistemde gorunce.
Bazi siparislerin icerigi de yaziyor mesela çinden dna geldi baya sikinti yasadik gumrukte. Bu dna'lar ne icin kullanilacak kimse arastirmiyor.

Ciddi ciddi düşündüm de bir şey bulamadım. Onlar için rakam ve isimden ibaretimdir, başka da bir şey düşünebileceklerini sanmıyorum.

• Alkış
Tepkiler: Min
2 sene bu işi yaptım her ne kadar güler yüzlü görünsekte müşteriye içimde küfürler uçuşuyor

Çok da bir önemi yok yani ne düşündüklerinin:d

• Korkunç
Tepkiler: ne
genelde teslimat noktalarına geliyor

Öyle çok kargo gelmiyor. Hatta bugün bir tane gelecek. Bakayım surat ifadesine... fjklsjklfs

Çok gerekmedikçe online alışveriş yapmıyorum
yılda bir felan ne düşünebilirler ki

Aslında tam karşımda yanyana 3 büyük kargo şirketinin depoları var. Koca camdan hepsibi görebiliyorum. Içerisi kutu, poşet kaynıyor ama bir yandan da bir kazan kaynıyor hararetli hararetli üst katta yöneticileri var ne zaman aşağı inse tıkır tıkır çalışmaca, o yokken kazan kaynatmaca. Onlar beni göremiyorlar dışardan ayna camdan dolayı. Bazen iadeye gidiyorum sırf çene hepsi işleride zor ama dedikodusuz da zaman geçmiyorsa demek. Bir gün birinin çağırıp izleteceğim kendilerini benim ordan.
Tabi bu onlar hakkında benim ne düşündüğüm oldu ama olsun.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Öyle çok kargo gelmiyor. Hatta bugün bir tane gelecek. Bakayım surat ifadesine... fjklsjklfs
herkes caz yapmış, ama sürekli kargo-kurye ile çalışan insanların gayet de dikkat ettiği bir şeydir bu. şimdi, sipariş ettiğim ürünüm benim istediğim saate göre geliyor, benim istediğim yere bırakılıyor vs. vs. gönderi yapacağımız zamanda da aynı şekilde ayrıcalıklı davranılıyor. çünkü neden? besliyorum onları.fgkjfg

özellikle küçük şehirlerde akraba gibi olmak kaçınılmaz....... kargo getirmeseler bile sokakta rasgele karşılaşınca selamlaşıyoruz kargocu abilerle sajdcajfj

aram çok iyidir
amazon kolay gelsin sayesinde yüzlerce siparişimle beraber iyice pekişmiştir
pek sevilirim:emoji_kissing_closed_eyes:

saclarim tepede, coraplarimi pijamamin icine sokmus halde karsisina cikabildigim insan..
kanka sayiliriz artik sjxkdld
noel zamani felan minik hediye de hazirlayiveririm. cok tatli bi abi<3
bence o da hakkimda güzel düsünüyodur (ins :D)

Kargocular değilde
Yemek kuryeleri bu kız neden hiç yemek yapmıyor diye net düşünüyorlardır
Çünkü yemek yapamamak gibi fobim var o yüzden yapmamayı tercih ediyorum

Ekmeği internetten alıyorum. Ayda min 2 kez geliyor. Artık kapıma çıkma zahmetinde bile bulunmuyorlar. Arayıp asansöre bıraktık diyip kod alıyorlar… fkljkf

Canları cehenneme kargoyla isim olmaz

Geri