Sizce kadınlar hangisini tercih eder ?

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti

yakinda gidicisin bence sne o zaman :D her hafta gelen olup begenmezsen bir zaman sonra psikolojik baski olusuyor Allah muhafaza en olmadik birine evet dersin bak guzel dusunevet demeden :p

Bir arkadaşın eklediyi video hepsinin cevabı :D

diş görnüşü insanı aldatır :D mesela ele adamlarvar iş adamı rahat olmasından dolayı geyim tarzını degişir

konuyu resme göre anlatıyom :D

sonra style geyinmek :D bazı yani eglencelimi gözüküyor :D eğlençe bir oyun :D oyunlardakı gibi game over :D ondan sonrası eglenceni nerden bulacaklar görkemlerindemi :D

vallah ister takım giyim ister :D style mahalleye ister ucakla gelir ister bisikletle :D mahallenin kızlar ne zaman görse der deli sahib geliyor :D yanı fark yok

duymak istediğin cevabı vereyim ben
tabiki seni başkan :D

Oncelikle bu kadar agresif olmana gerek yok. :)
İkincisi senin yaptigin, altta Mariaya da dedigin gibi kafanda belirledigin on yargilarindan olusmus bi kategori. Zengin, agir basli ama s1kici demissin
Digeri serseri, gunubirlik yasayan eglence dolu.

Kafanda olusturdugun kisilerden birini secmemi bekliyorsun, ben de kafandaki gibi kisiler aslinda yok diyorum.

Bir de kavramlari birbirine karistiriyorsun, onlari da baskasi anlatsin :p
Ya sen hayirdir ? :D
Ne degisik bisey ciktin yahu. Panik yapma, geyik yapiyoruz.
Agresif dedi yaaa:haha:

Jesse James ben Barış Kılıç istiyorum

Yok secimi bu iki tip üzerinden yapacaksin. :D
duymak istediğin cevabı vereyim ben
tabiki seni başkan :D

Iste olay bu !

Yani benim gibi serserilerden mi, yoksa Zengin züppelerden mi hoslaniyorlar bunu merak ediyorum :haha:

mario-look-motero.jpg

al bu :p (kirli sakali eksik birtek)ne cok resmi ne cok serseri bence ikisinin arasi
sahsencok macera seven oyle gunu birlik vur patlasin yasayan erkekleri sevmiyorum umarim yardimci olmustur korsan:p

Baska adam eklemeyin kardesim. Soru kim oldugu degil, yasam tarzi bakimindan seyyttik yani :D

Ya sen hayirdir ? :D
Ne degisik bisey ciktin yahu. Panik yapma, geyik yapiyoruz.
Agresif dedi yaaa:haha:

Yok secimi bu iki tip üzerinden yapacaksin. :D

Iste olay bu !

Yani benim gibi serserilerden mi, yoksa Zengin züppelerden mi hoslaniyorlar bunu merak ediyorum :haha:

İyi o vakit, sevindim :p Ne biliyim haci, agresiflestin sandim :p

bütün kadınlar lezbiyen bütün erkeklerde gay olsun herşey çözülsün,yoksa bu doyumsuzlukla dünyada mutsuzluk daha fazla hakim olcak..

Zenginse gerisi sorun degil dayi (:

Geri