Arkadaşlar Dershaneye gideceğimde hangisine gideceğimi kararlaştıramadım.?
Siz hangisini öneriyorsunuz ?
Siz hangisini öneriyorsunuz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mahalleyim bizim mahalle dersanesi yok o nasıl yerFinale gidebilirsin başarı kazandırmış Bizm burada bütün dersanalerin fiyatı hemen hemen aynı pahalılık ucuzluk değil kazandırması önemlidir, bir öğrenci kendi kendine yetinemesi zor
![]()
Sen nerdesin , o nerede , biz nerdeyiz o nerede.Hedef O demi onun geleceği.Yerim o dersaneleri heleki fetocularıBen mak. müh mezunu oldum sayılır , sen sen ol gözünün önene bak sadece , hedeflerini belirle , o amaçla çabanı yap ki zaten elbet elde edersin bunu.bu kaçıncı senen bilmiyorumda , ilk senende kazanabilirsen 1 yaş atlar sadece , ikinci senende daha güzel yerelere belki hedeflerine ulaşırsın.dersana nedir ki , dersanenin ağzına kuş sıçtın , önemli olan içinde olan , sana güvenin ve senin hissedip ulaşmak istediğij hedefler.Sen bunu içinde yaşayıp inandıkda , isterse Klopatra dersanesi olsun senin neyine , sen inanırsan yaparsınn.Skriter aileni sülaleni gerisini , sen olmak istediğin yolda hedefleribi belirle elbet olur canım kardeşim
ANAFEN,FEM diyenleri kendimle birlikte banlarım.
Benim bi arkadaş var eleman harıl harıl çalışıyor inan çok başarılı ki maddi durumları iyi değil diye gidemiyor dershaneye falan anlayacağın planlı bi çalışma sonucunda dershaneye falan gerek kalmaz
Sen nerdesin , o nerede , biz nerdeyiz o nerede.Hedef O demi onun geleceği.Yerim o dersaneleri heleki fetocularıBen mak. müh mezunu oldum sayılır , sen sen ol gözünün önene bak sadece , hedeflerini belirle , o amaçla çabanı yap ki zaten elbet elde edersin bunu.bu kaçıncı senen bilmiyorumda , ilk senende kazanabilirsen 1 yaş atlar sadece , ikinci senende daha güzel yerelere belki hedeflerine ulaşırsın.dersana nedir ki , dersanenin ağzına kuş sıçtın , önemli olan içinde olan , sana güvenin ve senin hissedip ulaşmak istediğij hedefler.Sen bunu içinde yaşayıp inandıkda , isterse Klopatra dersanesi olsun senin neyine , sen inanırsan yaparsınn.Skriter aileni sülaleni gerisini , sen olmak istediğin yolda hedefleribi belirle elbet olur canım kardeşim