Sizce gözün güzelliğinde göz rengi de etkili mi?

Konu sahibi son olarak 1435 gün önce görüldü
Sizce gözün güzelliğinde göz rengi de etkili mi?

Etkili herhalde genelde önce gözlerime sonra gülüşüme iltifatla yaklaşımlar oluyor.
-ve tanrı kadını yarattı.

Bence kirpiklerin uzunluğu, gözün buyuklugu, yapisi ve bakislardaki çekicilik daha on planda.

Alazın gözleri gibi gözüm olsun isterdim şahsen .

İvit. Mesela benimkilerin rengi anneminki gibi olsa, daha güzel olurdu.

Bakışlardaki anlam olmadığı sürece rengin önemi yoktur.
Ayrıca bakışlarımın güzelliği

Ben Gestaltçıyım. Bütüne bakarım. Sadece gözü renkli diye herkes güzel olmuyor. Gözü renkli olup o kadar çekici olmayanlar da olabiliyor, gördüm. Kaşı, kirpiği, boyu, fiziği vs vs.

mutlak etki yapar fakat anlamlı değilse bir şey ifade etmez

Hakikaten çok kolpasiniz. "Bakistaki anlam gözlerdeki mâna" falan yazmışsıniz.

İnsanlar sürekli sevişecek gibi davetkar bakamaz. Ne anlam arıyorsunuz. Renk önemli tabi. Hangisi o yörede az ise o makbul.

Anlamsız bakan göz isterse en güzel renk olsun. Gözün güzeli anlamlı bakması, boş bakan göz sıfır.

Göz ile yüzün uyumu olması lazım. Bazen renkli gözlü olupta yüze uyumsuz olan kişiler çok itici görünebiliyor :)

Akrabalarimda da yesil gözlü olan var ama kuzenim ve benim goz rengimi daha cok dile getirirler.Sanirim renkten cok göz sekli dikkat cektiriyor.

göz rengi önemli değil. göz rengi her ne olursa olsun güzel görünmesini sağlayan, gözün yapısı, göz kapakları, göz çukuru, kaşlar, kirpiklerdir. ama en önemlisi burun. burun herşeyi etkileyen insan vücudundaki en önemli faktör. mesela kendimle ilgili yola çıktığımda yüzümdeki bütün organları inceledim. 1 tanesi hariç hepsi enfesti. iç mimar arkadaşıma fotoşopla burnumu ingiliz yaptırdım. tatlılıktan aklımı kaybediyordum. dolayısıyla balta gibi bir burnunuz varsa gözlerin rengi hiç önemli değil. burun çok önemli. burun berbatsa bitiksinizdir.

Kendimi övmeyi hiç sevmem ama ve tanrı kadını yarattı.

Sjdjsidjsjsjs

Bu harika yorumları okuduğum için çok şanslıyım tşk.

Güldürdünüz sizde gülesiniz ama önce azcık gerçek olun öyle anlamlı bakan göz :D :D
Neyse :D

Tabi önemli, meselam benim gözümün rengi çok güzel. Kirpiklerim de güzel zaten çok da anlamlı bakarım.Öyleyse gideyim egomu yeterince tatmin ettim:D

Göz rengi ve bakma, bakışlara odaklanma çok ayrı şeyler.
Renkli göz avantajdır. Yaradan ne kadar da özene bezene yaratmış.
Yeşil gözlerimde kaybolmayın!!

Geri