Sizce gerçek dost ne demektir ?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
İki yüzlü olmayan olabilir.
Maskeleri çok iyi takanlar ise ya vicdansızdır ya da ustadır,ama dost değildir.

Sadece iyi günlerinde yanında olup seni devamlı pohpolayan değil yanlışlarını da yüzüne vurup hatanı düzeltmene yardımcı olan ne yaparsan yap iyi kötü yanında olan kişidir. Bana göre kısacası KaRa DuT ;***

Sadece iyi günlerinde yanında olup seni devamlı pohpolayan değil yanlışlarını da yüzüne vurup hatanı düzeltmene yardımcı olan ne yaparsan yap iyi kötü yanında olan kişidir. Bana göre kısacası KaRa DuT ;***

Ek olarak herseyiyle her daim yaninda olan,kosulsuz sartsiz güvenen , kan bagi olmasada gönül bağı olan canparcasi kisacasi :@mercy 'm :ask

Bilmem , dostum olmadı.İstemedim hiç.

Eline fırsat geçtiğinde seni düdüklemeyen insan.

Seni hatalarınla seven, ama bunları söyleyebilen arkadaştır. Akrabadan ötedir.

Düdüklememesi önemli tabi :almi:

Anlamını bilmediğin kelimeleri kullanma :)

Bence dost yoktur,dostlar tüm sırlarınızı bilir ve günün birinde en büyükte düşmanınız olabilir.hayatımın hiçbir kısmında dost edinmedim.en yakın olduklarım bile dostum değildir.

Her kötü anında varlığını yanında hissetmektir, hissim canım.

Bakın dedem Strabon'un bir sözü vardır ve şöyle yazmış; "Eski manitandan dost olmasını, tek kaşarnan tost olmasını bekleme." ve eklemiş; "Ümit verip elleme, beni boş yere kekleme." bunu niye yazmış bilmiyorum akmsafkmsyum. Hülasa, gerçek dost eski manita olmayandır diyorum, dedeme güveniyorum.

en iyi kazığı atan en iyi dosttur.

Kazık kazıktır, dost kazığı arkadaş kazığı kardeş kazığı sevgili kazığı kavramın pek önemi yok.
Yemeyin o kazığı
İnsanlar birbirlerini eksi yönleri ile kabul edemiyor artık klişe ile bitiriyorum.
Nerde kaldı o eski dostluklar

Dostluk kurumu pek bana gore degil sanirim, zira pek olmadi :nopsrn:

Geri