Bu ben olabilirim..umarım başıma gelmez!herkes evli barklı,çocuklu ben ise ergenlerle burada kavga ediyorum..hayali bile ürkütücü!Bi iki sene daha dayanayım gideceğim buralardan..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen bizsiz yapamasın..o yüzden hayal kurmaBenim bu aralar bir gidesim var. Çok sıkılmaya basladım. Bakalım o motivasyon nasıl gelecek…
Bazen hiç gitmeyeceğini sandığımız kişiler aslında geldiğini sandığımız kişiler olabilir.Ayşe ahdjfhshshd kendi kendini “95847383. mesajımı attım” diye tebrik eder ahsmdkfjjf
Yazmaya gelmiştim.Angie.
Emek verdiğimiz bir yer sonuçta ve isterim ki çok daha iyi bir noktada olsun. Forum şayet amacına uygun kullanılırsa kimsenin terk etmesine gerek kalmayacaktır.Lefty bence,her ne kadar nicki bu duruma elverişli olsa da gemiyi en son terk edecek olan o gibi.
Gitmemi istiyorsun yani…%7000000000 angie.
2004 yılından filan kalma "Duman grubu hangi takımlı?" diye konuları var, içine giriyorsun cevabı yok ama, harika bir detay. Daha forum yokken konu açmış, ululardan ulu bir üye. Herkes gider angie kalır.