Sizce forumu en son terkedecek üye kim olabilir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu ben olabilirim..umarım başıma gelmez!herkes evli barklı,çocuklu ben ise ergenlerle burada kavga ediyorum..hayali bile ürkütücü!Bi iki sene daha dayanayım gideceğim buralardan..

10 küsür seneden beri burada olanların hiçbiri terk etmez…arada gevşemeler, uzaklaşmalar olsa da kendimizi burada buluyoruz. baston tokuşturcaz bu gidişle. diğerlerini bilmem….

Benim bu aralar bir gidesim var. Çok sıkılmaya basladım. Bakalım o motivasyon nasıl gelecek…

• Hımm
Tepkiler: W
Daha torunları yetiştirecez bizden sonraki nesiller için ne gitmesi.

Nickimi miras bırakırım

Giriyoruz da eski tadı yok özellikle konular aşırı sıkıcı.
Gitsem mi

ennnn aktif üyedir o kim ondan fikrim yok :)))

Ciddi bir veda düşünün en sevmediklerinize bile sarilmak istersiniz az değil devrilen yıllar

Lefty bence,her ne kadar nicki bu duruma elverişli olsa da gemiyi en son terk edecek olan o gibi.

Hiç bilmiyorum gidecekmiş gibi yapıp gitmeyen çok insan var. Formsuz duramazlar sanırım.

%7000000000 angie.

2004 yılından filan kalma "Duman grubu hangi takımlı?" diye konuları var, içine giriyorsun cevabı yok ama, harika bir detay. Daha forum yokken konu açmış, ululardan ulu bir üye. Herkes gider angie kalır.

%7000000000 angie.

2004 yılından filan kalma "Duman grubu hangi takımlı?" diye konuları var, içine giriyorsun cevabı yok ama, harika bir detay. Daha forum yokken konu açmış, ululardan ulu bir üye. Herkes gider angie kalır.
Gitmemi istiyorsun yani…
Ok

Geri