Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tarihin tozlu sayfalarına karışmış ğyelerin nesi neşelendiriyor seni?
biri de plesk yazmış. bu konuda plesk i anca son sıraya yazarız. adam mimik oynatmıyor..
Sana çok kolay ve bir o kadar da üşeneceğin bir görev veriyorum. Tüm konularıma " HİÇ KOMİK DEĞİLSİN YAAA HİÇ KOMİK DEĞİL DEĞİL Mİ " yazar mısınAeg , İçoğlanı ve esprilerine gülmek zorunda kaldığım Need.
Gülmekten çenem çıktı bu espriye de..Sana çok kolay ve bir o kadar da üşeneceğin bir görev veriyorum. Tüm konularıma " HİÇ KOMİK DEĞİLSİN YAAA HİÇ KOMİK DEĞİL DEĞİL Mİ " yazar mısın![]()
Evet en sevdiklerimden bi'de iyilik melegi Blacklord vardi onu hatirlar misiniz bilmiyorum. Anna'yi unutmayim .)Bir zamanlar grifikir ve leavemealone vardı. Forumun neşe kaynaklarıydı.![]()
Blacklordu hatırlar gibiyim ama anna ile samimiyetim yoktu belki de o yüzdendirEvet en sevdiklerimden bi'de iyilik melegi Blacklord vardi onu hatirlar misiniz bilmiyorum. Anna'yi unutmayim .)
Hani tek gerceğindim?öyle tek bir üye yok ki. herkesin ayrı rengi, neşesi var:3