Sizce Forumsal'ın En Çapkın Üyesi Kimdir?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya

Aslında ben sana Aşığım sen farkında değilsin :cigaraci:
Ayrıca ben kimseye asılmam cnm,
alırım !

:p

Şaka bir yana, şakalaştığım, değer verdiğim herkese selam ve Öpücükler :)

sen kumral mavi gözlü ben yeşil gözlü sarışın bizim kesin zenci çocuklarımız olur :)))):oy::dostum:

Ben bazen özlüyorum çapkınlık yapmayı vallahi tokat gîbi îtiraf bu ;) 3 yıldır çok ciddi bir birlîktelik yaşıyorum kafamı kaldırıp bir kıza bakmıyorum içimden gelmiyor orası doğru ama bazen eski günübirlik îlişkilerim aklıma geliyor kavgasız sorunsuz acaba üzüldümü kırdım mı diye kafa yormadığım ilişkiler

Çok uzun zaman oldu bir barda kaçamak bakışlar atmak sabah uyandığında aç mısın deyip tekrar devam etmek gibi gibi işte

Ben bazen özlüyorum çapkınlık yapmayı vallahi tokat gîbi îtiraf bu ;) 3 yıldır çok ciddi bir birlîktelik yaşıyorum kafamı kaldırıp bir kıza bakmıyorum içimden gelmiyor orası doğru ama bazen eski günübirlik îlişkilerim aklıma geliyor kavgasız sorunsuz acaba üzüldümü kırdım mı diye kafa yormadığım ilişkiler

Çok uzun zaman oldu bir barda kaçamak bakışlar atmak sabah uyandığında aç mısın deyip tekrar devam etmek gibi gibi işte

sana bir kardeş tavsiyesi ayrıl gitsin :şirine:

Bilmem, bakmayınca görmüyosun herhalde.

Bana da kimse bakmıyor. Bakmasınlar o bir şey değil de, hani insan kendini biraz iyi hisseder. Yani o anlamda şeetmiştim. :D

Soyleme bilmesinler (:

Geri