Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3317 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Ben bu foruma bekar geldim, aralarda kayboldum, evlendim tekrar geldim.

Niyeti bozuk olana her ortam sakıncalı.

Şuraya girip kayınvalidemi, eltimi iki çekiştiricem. Ne var yani stres altındayken iki yorum yazıp rahatlıyorsak. rahatsız olan görmezlikten gelebilir. Kimsenin de amberin şöyle kötü bir niyeti var diyeceğini sanmıyorum. Görmediniz de. yakşamlar.

Ben bu foruma bekar geldim, aralarda kayboldum, evlendim tekrar geldim.

Niyeti bozuk olana her ortam sakıncalı.

Şuraya girip kayınvalidemi, eltimi iki çekiştiricem. Ne var yani stres altındayken iki yorum yazıp rahatlıyorsak. rahatsız olan görmezlikten gelebilir. Kimsenin de amberin şöyle kötü bir niyeti var diyeceğini sanmıyorum. Görmediniz de. yakşamlar.
Bizim nesilden bekar kalmamıştır ki zaten yeni nesil tiktok çekiyor forum peşinde değil ki :d

Forum kötü durmuyor da irc de takılmasın yani. Cidden evli birinin ircle ne işi olur? Forumda zaman geçirebilir, forum bir kültürdür ama irc ı ıh...

Chat' i biliyorum da, İrc. ne?

Bu arada; Herkes kendi hayatıyla ilgilenmeli. Başkasının hayatları ve yaşam biçimleri üzerinden niyet okuma ve ahlak bekçiliği yapmamalı. Günümüz insanı neyin iyi neyin kötü olduğunun oldukça farkında. Niyet farklı olduktan sonra ha bura olmuş, ha dışarı ... Ne fark ediyor?

evlileri forumdan kovalım
get sen evlisin gelme diyelim

irc a hiç gerek yok
forum kısmına gelirsek arada gelsin yani ben öyle yaparım evli olsam arada selam verip cıkardım cmdmckd

Her iki alanda da takılmış biri olarak diyebilirim ki forum ile irc arasında hiçbir fark yok.
Farklı mevzulara girmek isteyene YouTube yorumlar kısmı bile kâfi.

Forumlarda değil de chatlerde çoğu evli ve sevgilileri falan oluyordu. Bir tane böyle çift vardı kadın sanal sevgilisinin karısı için yenge napıyor diyordu adam da onunkine enişte diyordu aralarında konuşurken

Geri