Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3318 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Ben 7/24 giripte yorum yapılmasına karşıyım. Evimdeyken kocamla zaman geçiriyorum işteysem veya boş zamanımda bakıyorum ama eskisi gibi takip edip yorum yazamıyorum artık.
Bütün kavgaları bu yüzden kaçırmışım…

Kardeş kardeşe takılıyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Burasını başka (kötü) ortamlar ile bir tutmayın. Burası Aşk portalı değil, dostluk portalı.

Düşünsene eşin forumsalda takılıyor sen yokken. Sen gelmeden de siliyor her şeyi. Skandal resmen. Allah korusun…

Yakın çevresi, eşi / sevgilisi rahatsız olmayacak şekilde takılıyorsa tabii ki sorun olmaz ancak haddini aşan kişiler olduğunda da sınır çizmeyi bilmelidir yoksa hayatındaki insana / yakınlarına haksızlık yapmış oluyor.

Yakınları da gelse utanacak / saklayacak hiçbir şeyi olmayan insan her platformu kullanabilir.

Yakın çevresi, eşi / sevgilisi rahatsız olmayacak şekilde takılıyorsa tabii ki sorun olmaz ancak haddini aşan kişiler olduğunda da sınır çizmeyi bilmelidir yoksa hayatındaki insana / yakınlarına haksızlık yapmış oluyor.

Yakınları da gelse utanacak / saklayacak hiçbir şeyi olmayan insan her platformu kullanabilir.
IMG_0733.jpeg

Bu kadar çok slaş görünce dayanamadım lefty

Son düzenleme:
Evli olup cidden cok saklayan var gerci bananede
Siz cidden evli olup buraya girenlerin eslerinin haberi var saniyormusunuz?
Forumsaldan bi haber alayi emin olabilirsiniz buna dhhssh

Dostum ruyasinda bar rafaeli yada rocco shiffredi ile sevisse bile haberin olmaz. Yani uzulmeye baslaman icin foruma girip girmedigi gibi bir sirdan daha uzucu seyler vardir. Evli bir insan girebilir , gecmisi siler ne biliyim o yokken tuvalette yalnizken foruma bakar. Evlendigi kisinin haberi bile yoktur belki de ve hic bir zaman da olmayacaktir. Herseye mudahale etme sansiniz yok hayatta , taaki onu yakalayana dek. Hem o kisinin bunu ogrenmesi hic ogrenmemis olmasindan daha kotu bir durum..
Sıkın canınızı , milyonlarca insan evlenip hic bir zaman esinin bilemeyecegi seyler yapacaktir.
Bu hayatin kendisinin olumden daha karmasik olmasindan kaynaklaniyordur.
Ama %50 lik ve iyi bir oranda var.
Belki de kotu bir sey icin orada degildir evli olan insan.
Ve biz neden bunun icin konu acip tasasina dusuyoruz?
Evet evet okuyan kisi , bir gun senin bile basina gelebilir. Ve haberin olmaz kajsjnsjd

Bi forum zevkimiz var onada kimse karışamaz karistirmayiz

• Öpücük
Tepkiler: ne
Sistemlerde sorun yok, sorunu her zaman insanlar çıkarır. İnsan kendini bildikten sonra ve doğru olduktan sonra sorun olmaz. Ama öylesi vardır ki her mecrayı av sahası olarak görür ve yapmadığı çirkinlik kalmaz. Bahanesi de boşluğa düşmektir. Valla irc ortamında 20 seneyi aşkındır bulunan ve 60 yasinda tanıdığım bir ablamız var. Eşi de biliyor oraya girdiğini ve gayet netler birbirlerine karşı. Doğru her ortamda doğrudur kendini bozmaz. Çirkin her ortamda çirkindir, camiye girse fark etmez yine dümen peşindedir.

Ben gizli sekmeden giriyorum bazen acaba yanlismi girdim diyerek çerezleri temizliyorum.
Ama sadece dostane takiliyorsun. Yani forum burasi chat degilki. Yinede kizarmi yenge hanim ender,)

Bu arada gayed normal iyi niyetli bir sekilde forumda takiliyorsa slklnti yok
Chat i bilemedim orasi slklntili.

Geri