Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3314 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Evlendi :)
Birde oğlu var . oğlu artık bizimle gezıyor rakı ıcıyor :) Ender amcası ne içerse ondan içiyor :D
hiç içmem demıyor amcasına .) babasının rakı sözü var ama sagolsun oğlu onun yerıne ısmarlıyor :)

Sorma @juju adam tam hanımkoylu oldu
Lord evlenmis mi? Tanrim.. nerede elimi basima vurdugum emoji.. en son kotu yollara dusmuslerdi...

Oooo fatih hayırlı olsun ALLAH bagislasin.

Cürum artik yeğenlerin sünnetin de rakı borcunu odersin.

Cürüm allah nasip ederse o günleri görürsek seni rakıya boğacam da yeter :d

Allah razı olsun cürüm, tam bir çekirdek aile oldum kendi yağımda tuzumdayım :))

Cürüm mesele rakı değil.tam 8 sene önceki sözünü hatırlatıyorum.rakı olmasa dükkânda bir çift ayakkabı ver.gerçi gelince seni goremiyoruz.
Dilerim hep mutlu olursun kardeşim.
ALLAL yar ve yardimcin olsun
Cürüm allah nasip ederse o günleri görürsek seni rakıya boğacam da yeter :d

Allah razı olsun cürüm, tam bir çekirdek aile oldum kendi yağımda tuzumdayım :))

Evliliğini saklamadığı sürece sorun yok bence. :)
Ha üstüne bir de sevgili yapmıyorsa da sıkıntı yok.

foruma girer girmez bu konunun karşıma çıkması.... :emoji_sweat:

Ne alaka ya evli diye instagram zart zurt kullanmıyor mu aynı şey işte

Denk geldiklerime oranla söylüyorum
Bazı evliler dozunu kaçırıyor bence hatta bazısı takılıyom ben yiaa derken gönlünü de kaptırabiliyor gizliden skfjsk
Ne bileyim ne gerek var akşam evindeyken foruma girmeye otur evinde ailenle vaktini geçir gül tadını çıkar .d
hadi iş zamanında can sıkıldıkça gir bak takıl ilgini çeken konularda paslaş ya da işsizlik durumlarında kafanı dağıt amenna anlarım da, diğer türlü pek bir mana bulamıyorum ben .d
Tadında abartmadan keyfince takılıverenlere sözüm yok (ay aman linç yemeyelim evliler tarafından skfjsk)

Geri