Sizce evli birinin forum,irc,chat vs gibi ortamlarda takılması?

Konu sahibi son olarak 3314 gün önce görüldü

Evli birinin sanalda takilmasi?

• Yanlistir

Kullanılan: 18 28.1%
  • takilabilir, sorun olmaz

Kullanılan: 21 32.8%
  • Kesinlikle takilmamali

Kullanılan: 15 23.4%
  • yorum

Kullanılan: 10 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    64
Dulum, takılmamda sakınca var mı bekar arkadaşlar?
Özetle kime ne?

geceye-bir-eşcinsel-gifi-bırak_907242.jpg

Hangi amaçla kullandığına bağlı..sadece kafa dağıtmak için bilgi paylaşımı yapmak içinse, edebiyle üslubuyla yaklaşıyorsa .abazalık niyetiyle girmiyorsa neden olmasın..

Takılabilir tabi ki bunda bir sorun yok. İşidir, kafa dinlemek için kaçıyordur her şey olabilir. Ama ben evlenince @Run ve @Karga yi engelleyip gideceğim......

İsteyen istediği yere takılır yahu, insanların özel hayatı ile ilgili söylem ve yorum yapmak alçakça. Bahsi geçen yerler sosyal platformlar, hiç bir sakıncası yok. Ama böyle konularda da gelip insanları medeni durumu ile vurup, sataşma yapan kişiler var. Başkalarının yaşam alanına müdahale etmemek gerek.

Valla insan zayif varlik.
Hic yapmiyacagim dedigi seyleri bir anda bakmis yapivermis.
Ben kendime güvenmezdim evli olmus olupta böyle ortamlara takilir iken.
Insani ister istemez oyaliyor buralar.

Benim minnoşum forumsalcılarımın chat, irc FELAN işi olmaz.. gidelim minnoşlarım...

Evli insanın ne işi var irc mIRC. Kesinlikle artniyettendir. Ne alaka bilgi paylaşımı vs. Kirsin dizini otursun eve.

• Hımm
Tepkiler: W
Forum, chat, irc gibi ortamlar sanal alemde insanların paylaşım yapıp birbiriyle etkileşimde olduğu platformlar bu nedenle buraya giriş yapan insanların birbirinden etkilenmesi ve bişeyler hissetmesi gayet olağan :) o nedenle şahsım adına evli olsam ben girmezdim diye düşünüyorum bu hayatta ASLA diye bir kelime yok örnekleride çokca mevcutt zaten :)
Teşekkürler.

• Hımm
Tepkiler: W
Kişi kendi sınırlarını çizebilecek kadar irade sahibi ise sorun çıkmayabilir fakat bazen karşı taraftan rahatsız edici adımlar gelebiliyor ki bu da siz ne kadar dikkatli olursanız olun, eşinize ya da sevgilinize büyük saygısızlık-haksızlık oluyor.

Edebiyle durduktan sonra kimene şuan gerek yönetimde gerekse forum içerisinde evli arkadaşlarımız var.yeterki edebiyle ve karşısındaki insana saygısı olsun.
Ornegin bakin @thelord yıllarca sabahlara kadar chat yaptı adam evlendi iki sefer polatlıya gittim adamı göremedim.adam hanim koylu oldu.
Sjsjsjsjsjsjsjsjs

Bu olayin kadını erkeği yok adam evli kadında evli ama ikiside sanal da aşk yaşıyor.demekki ikiside hergun ayni yemeği hergun yemekten bıkmış:p

Ben boşa demiyorum hep başkalarının çocuklarına hamile kadınları sevdim diye

Demek bildiğimiz birşey var:D

onu yapma
bunu yapma
ne yapacak bu insanlar
sevişmek zaten yasak

Sen esinin oda senin samimiyetine guveniyorsaniz ,ve sadakat her ikinizde de varsa , bunun ne sakincasi olabilir. Sen disarda bin bir turlu insani goruyorsun.gece her turlu aleme gidiyorsun.kendini mutlu ediyor zamanini guzelce geciriyorsun.senin caninin sikildigi kadar onun canida sikiliyor.

Forum falan neyse de irc’e sokmayin eslerinizi. Simdi senin esin girecek ozeline dingdong mesaj. Selin-23-ank ‘’bebegim bir yerlerimi gormek ister misin’’. O selini yolarim.. o yuzden irc’ler kapatilsin..

Edebiyle durduktan sonra kimene şuan gerek yönetimde gerekse forum içerisinde evli arkadaşlarımız var.yeterki edebiyle ve karşısındaki insana saygısı olsun.
Ornegin bakin @thelord yıllarca sabahlara kadar chat yaptı adam evlendi iki sefer polatlıya gittim adamı göremedim.adam hanim koylu oldu.
Sjsjsjsjsjsjsjsjs

Bu olayin kadını erkeği yok adam evli kadında evli ama ikiside sanal da aşk yaşıyor.demekki ikiside hergun ayni yemeği hergun yemekten bıkmış:p

Ben boşa demiyorum hep başkalarının çocuklarına hamile kadınları sevdim diye

Demek bildiğimiz birşey var:D

Lord evlenmis mi? Tanrim.. nerede elimi basima vurdugum emoji.. en son kotu yollara dusmuslerdi...

Geri