Sizce evlenmek bir başarı mıdır?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 592 gün önce görüldü
Bence başarıdır çünkü maddi durumları elverişli değilse evlenemezler ve maddi durum iyi olsa dahi artık biriyle anlaşmak çok zor bir iş herkes gergin sinirli ve pimi çekilmiş bomba gibiyken birini bulmuş kafalar uymuş maddiyat olarak uymuş ve evlenmişler kesinlikle başarı gözüyle bakıyorum.

Tabi başari ve ben bu konuda başarisizliği zorluyorum xjxjx
İnş evlenirim 30 olmadan amin :DDD

Amma cok evlilik konulari acilmis.
Komplekse mi sokmak istiyorsunuz,anlamadim ki.

Zaten herkes evleniyor. Herkesin yaptığı başarı değil benim gözümde. Başarı, herkesin yapamadığını yapabilmek olur. Herkesin yaptığını yapabilmek sırandanlığın ötesine geçmez. Siz gözünüzde büyütüyrsunuz sıradanlığı.

Tabiki , başiniz göğe eriyor .

İlk defa bor madeni bulununca bi bok sandılar ya. Arabalar falan borla çalışacak, hatta moleküler transportasyon mümkün olacaktı.

Günün sonunda nooldu.. çamaşır deterjanı. O da bok gibi.

hayret climax gelip büşra lar için başarıdır yazmamış... s

Liseden bir arkadaşım vardı. Üniversiteden sonra evliliğe fokuslandı. Ama öyle böyle degil tüm çeyizini dizmiş ve görüştüğü her çocukla merkez noktası evlilik olan bir sürece giriyordu. Defalarca denedi, yanıldı olmadı bir daha derken en sonunda oldu. Evlendi ve bir çocuğu var. Evliliğin başarı olup olmadığı, evlilik için verdiğiniz mücadele ile doğru orantılıdır. Misal bahsettiğim arkadaşım için evlilik bir başarıdır. İyi bir eğitim ve iyi bir kariyerden bile öte hem de. Çünkü uğruna çok mücadele verdi. Tıpkı Lincoln gibi yılmadı her defasında yeniden denedi. :)
Diğer tarafta çabalamıyor üstüne biraz da kaderciyseniz bunu doğal akış olarak görürsünüz. Bu sebeple kendi adıma evlilik bir başarı değildir.

serserişin açtığı konulara saçma yorumlar yapmak istemiyorum

Evlenip de başı göğe eren görmedim..
Ama cocukta yapmak lazim..
O da evlenmeden olmuyor.
Oluyorda, olmuyor iste..

Şu ekonomik ortamda,ilişkilerin maddiyat ve cinselliğe dayalı olduğu günlerde evlenip bunu ömür boyu devam ettirebilecek sevgi,saygı,sadakat ve fedakarlığa katlanabilen herkes için başarıdır.bu verdiğim örneklere uyanlar varmıdır ? şu zaman geçidinde imkansız,kadınlar maddiyat erkekler cinsellik peşinde olduğu bu dönemde eskisi gibi insanların evlenip uzun yıllar beraber olması imkansız.gençlerin bir avantajı var,gerçekten iki taraf içinde hayatlarını kurup el ele verip evlilik yapıp orta yaşlarda evini almış çocuğu olmuş hayatını kurtarmaya yaklaşmış olmları açısından gençler çok daha başarılı olabilir.

Bir de boşanmak başarısını yanına iliştirmek için evlenmek şart mıydı

Evlilik başarmak değil yürütülmektedir ruh ikizi gibi olmalı Evlilik 2 insanın bir birine güveni olması lazım yoksa Evlilik güzel bir duygu yaşatmasını bilene.

Geri