Sizce evde kalma yaşı kaçtır?

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
Sizce evde kalma yaşı kaçtır?

35 yas hem erkek hem de bayan için evde kalmış yaştır.

Evde kalma yasi göreceli ve ben bu kavrama da katılmıyorum zaten
Genelde kizlar icin kullanılıyor mahalledeki x teyze 22-23 yaşına gelen komsu kizini sokakta bile gorse "ee yok mu evlilik falan" diye sorduğunda kiz yok derse vay haline "evde kalcan bu gidisle"li cumleler baslar...

Yok böyle bir yas hem artik kimse evde kalmaz olmadi esraya cikar el birligi ile evleniriz

Evde kalma diye bir şey yoktur.
Evlenmemeyi seçmişliktir o.

35 sonrası artık tercih yapmalar baya zorlaşıyor.

Köydeki yaşam standartına bakılırsa ben çoktan evde kaldım.
Anne babama kalırsa ben daha küçüğüm.
Evlenen arkadaşlarımın nazarında evde kalacaksın artık.

İstediğim yerde kalırım.Evlenenlerin başı göğe ermiş sanki ben kusur kaldım. Bayanlar erkeklere göre daha çabuk olgunlaşır ideal evlenme yaşı 28'dir , erkeklerin ise 33 ideal yaşıdır. Bakınız 20-21'li yaşlarda evlenenlerin birçoğunda kişiliklerinin tamamlayamadıkları için tartışmalar mevcuttur.

(Evlilik danışmanı gibi hissettim kendimi)

Yaşım 28 çoğu kişiye göre evde kalmış oluyorum. Ama tercihim bu yönde: p

Zaman değişti artık kimse evde kalmıyor. İşe , kariyere bağlı olarak eğer çocuk yapmayı düşünmüyorlarsa 35'e kadar yolu var. Çocuk planlanıyorsa kuşak farkı oluşturmamak için daha erken davranmaları lazım.

30 yaşında daha gencecik biri olarak 70 yaşında dedeler neneler evleniyor evde kalma gibi birşey yoktur.

her kelin bir kör alıcısı her köründe kel bir alıcısı vardır evde kama yoktur hayırlısı kısmet nasip vsvsvs şeler vardır asfddf

Geri