Sizce erkeklerin kadınlara oranla daha erken ölmesinin sebebi 'kadın dırdırı' mı?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
Sizce erkeklerin kadınlara oranla daha erken ölmesinin sebebi 'kadın dırdırı' mı?

evet kadın dırdırı
yoksa silah kullanım merakı, testesterona bağlı stress ve kolay sinirlenme
ataerkil toplum düzeninin ortaya çıkardığı gerilimin silahlı kanadı olma
bayanların hamilelik dönemlerinin sebeb olduğu aile kurumunda iş gücü olarak belirgin biçimde daha fazla yük omuzlama
bunun dışında öncelikle siyaset, ekonomi ve taraftarlık boyutlarında gerilimin çok büyük bir bölümünü karşı cinsle paylaşmaksızın sırtında taşıma

Değil

dırdır
tabi

erkege-siddete-hayir.jpg

ooo korkuncmus, Allah hak eden kullalarina Kadin dirdiri versin Yarabbiiim. amin

Hesaplarıma göre 10 yıl içinde dırdıra karşı bağışıklık kazanılıyor. Sonrasında ömür çürüten tek etken kadın değil eve girildiği anda “hiç ayakkabılarını çıkarma 2 ekmek alıp gel” lafıdır.

Bir once ki yorumum da dirdirdan kim ölmüş dedim.
Onu zararsiz bir seymis gibi göstermeye calistim

Sonra ki yorumumda kanser cesidi olarak yorumladim W hnm sayenizde kendi yorumumla celistim.
Oysa ben kendi hissiyatimi pek belli etmeyi sevmem.
Ama oldu olmusla ölmüşe care yok tam da konusu zaten
dirdirdan vs. gibi seylerden ölmüşun bunun lafini etmeyin ya minnet nelerden ölüyor pif :sırıt:

Yine zeka dolu mantık dolu dolu bir soru daha ..

Kadın dırdırının elbet etkisi var olmazmı :) daha önemlisi erkeklerin kadına göre daha fazla yıpranmasıdır.

hastalıklar gibi ölümde pşikolojik ölmek istiyorsanız gün 75 defa ben ölcem ben ölcem derseniz belli bir zaman sonra hastalanırsınız belli süre aynı şeyi ekberlerseniz ölebilirsinizde kesin bilgi yayalım

Elalemin erkekleri gidiyor hep bizim sülalede kadınlar :/

Çenemize, her bişeyimize kurban olun be!

Geri