Sizce en iyi Pop Bayan sanatçımız hangisi ?

Konu sahibi son olarak 2587 gün önce görüldü

• Kullanılan toplam oy
    16

Bence Gülşen :p ama Göksel'e benzerliğimden dolayı onuda seçesim var :p

sezen aksunun bunlarla aynı ankette olması ne saçma açık ara koşar adım 1.cisi sezen.
Sezen
sıla
Funda Arar

Birden fazla secenege oy atılabilir sekilde ayarladım, Hande yener sezen aksu bengü diyorum

Ve kafalarda yine soru işareti "pop bayan sanatçısı" mı "bayan pop sanatçısı" mı
: p

Sila, Candan Ercetin, Sertab Erener ve Goksel :dusun:

Hande Yener harika

Pop müzik ile arası çok iyi olmayan biri olmama rağmen anket şıklarında çok değerli isimlerin olduğunu görüp yazma ihtiyacı hissettim.

Anket gerçekten çok zor olmuş ve iyi ki birden fazla seçenek seçebilme hakkına sahibiz. Sezen Aksu her zamanki gibi liderdir elbette. Ardından Candan Erçetin ve nedense şarkılarına hep bir yakınlık hissettiğim Göksel gelir ardından. Listede değerli gördüğüm başka isimler de var ancak ilk üç seçeceğim bu yönde olur.

Listede ki isimlerin yarısı Sezen le aynı ankete girmeyi bile hakedemez.

sezen, sıla, candan erçetin, göksel ve funda arar'ın bu zibidilerle bir arada ne işi var

Aynur Aydın var bence fakat kıymeti bilinmiyor , gerçekten avrupa standartında müziklere imza atan biri , klibin ayrı bir egzotikliği var , heleki trambolinde zıplayıp slowmotion da görünen saçlar(denk geldiği süre 1:26).. ve erdem kınay ın da çıtayı yukarılara taşıması ve parçada skrillex tarzında sound anlayışı da ayrı bi güzel

[YOUTUBE]gsRle7CSXiU[/YOUTUBE]

ve gnarls barkley - crazy klibi tadında ilk klibide sağlamdır yeri gelmişken sölemekte fayda var

[YOUTUBE]aN5TG8VdgG8[/YOUTUBE]

Geri