sizce eksik veya yanlış olan bir madde var mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu analizci nerede, alnının catindan vurmak lazım.. kafamda oturmadı 🤔 %90 yanlış

Film senaryolarinda evet. Ama realite olarak at izi it izine karismis durumda.
Hatta buna taksim delisi cenkin sozleriyle yanit vermek isterim;

Aslan arkadaslarimi dusununce de bi gulme geldi 🤭
Dur bi dk yengec arkadaslarimi bekliyorum. Senle tek basima mucadele edemiycem Anna hanimcim .p

Ama o zamanda ben zorlanıyorum lane hnm… bak kendimi yazmadım aslanı yazdım çünkü ikizler asil değil, mütevazi bi burç.
yengeç tatlı. anla artık.

Kötüler, irade olarak zayıftır ve bu yüzden de kötülük yapmaktan çekinmezler.

Gevezelik ile aptallık arasında bağlantı olmasa da laf kalabalığı yapan insanlara genelde aptal gözü ile bakılabiliyor.

Kıskançlık oldukça küçük düşürücü bir durum, kıskanan tarafı ne yazık ki zayıf gösteriyor ve kişi anlamsız davranışlarını haklı görmeye başlıyor.

Gerçekten zengin olan insanlar için para bir gösteriş aracı değildir, sade ve gözlerden uzak bir hayat yaşarlar ancak sonradan görme ise zenginliğini ayrıcalık kabul edip övünme aracı olarak kullanacaktır.

Zeka ve sessizlik arasında bağlantı yoktur ancak zekasına güvenenler, nerede ne konuşacağını da iyi bilir.

Mutlu insanların ortak özelliği mütevazılık, buna katılıyorum çünkü aşırı beklenti ve rekabet olan hiçbir yerde huzur kalmaz.

En büyükler ön plana çıkmaya çalışmaz çünkü büyüklüğünün farkındadır, bu durumu da görünmezlik kabul edebiliriz. Örneğin Fenerbahçe gibi.:)

Kibirli insanlar da komplekslidir, bu sebeple ilişkilerde önem arz etmeyebilirler.

Diğerleri arasında bağlantı kuramadım.

fazla en olmamak lazımmış
öyle diyolar

Geri