sizce dünyanın en kötü ve en iyi mesleği hangisi?

Konu sahibi son olarak 64 gün önce görüldü
sizce dünyanın en kötü ve en iyi mesleği hangisi?

Yapmasından keyif aldığın iş dünyanın en güzel mesleğidir. Keyif almadığın iş dünyanın en kötü mesleğidir.

Örneğin ben saha mühendisiyim.Şantiyeciyim ve şehir dışlarında günlerce, aylarca çalışmam gerekebiliyor. İşimi sevdiğim ve zevk aldığım için mesleğim son derece güzel geliyor. Ama masa başı işlere uyuz oluyorum. Yapamam, edemem. Bana göre değil. Benim için dünyanın en kötü mesleği.

dünya yada ab standarlarına göre en tehlikeli iş sıralaması birinci sırayı maden yer altı gibi yerlerde çalışanlar alıyor kim ölümüne çalışmak ister ki bence kötü bir meslek.
eğer mesleğine ilgi duyuyor ve üzerinde her safhada bir kademe kendini yükseltebiliyorsan geliştirebiliyorsan artı seviyorsan bu dünyanın en iyi mesleğidir.

Bence en iyi mesleğide en kötü mesleğide doktorluk. Bir insanın canı senin avucunun arasında.

En kötü meslek dilencilik ( dilencilik diyorum birçoğu bunu meslek haline getirdi. )
En iyi aynı zamanda en zor meslek ise anne , baba olmak .. büyük sorumluluk taşır.

ogretmen---mesleklerin var olmasina sebeb meslek

Kimyagerim ve mesleğim zor, bir hatam yüzünden ölebilir. Çok dikkat gerektiren bir iş bence yanlışı kabul etmiyoruz. En iyi meslek ev hanımlılığı :p

En kötü, maden işçisi.
En iyi, öğretmenlik, doktorluk vs vs

Geri