Sizce dedikodu yapmayan kız var mıdır?

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü
Sizce dedikodu yapmayan kız var mıdır?

url

sen dedikoducumusun eğer değilsen demekki yok muş :p

Sanmıyorum , tek cümle bile farkına varılmadan dedikodu olabiliyor :)

Ölmüş olabilitesi vardır. Bunun erkeği de yok ama, onu da diyim.

mutlaka vardır ama kimbilir nerdeeeeeeeeeeeeee :)

Olmaz olurmu hiç :) Hepsi dedikoducu :D hele birde kız kıza bir araya geldilermi onu çekiştirmeler bunu çekiştirmeler.onu nsevilisi oyle o çocuk çok tatl ıvs çevremden çok görüyorum :D

Bence dedikodu yapmayan kız yoktur. Bunun bir cinsiyet huyu olduğunu düşünüyorum. Ben dedikodu yapmıyorum diyen kız bile farkında olmadan istemsiz yapmıştır eminim. Çünkü bazı huylarımızın farkında bile varmıyoruz aslında. İstisnalar yok mudur? Elbette vardır , fakat yüzde doksan yedi her kız dedikodu yapar.

Dedikodu yapmayan insan var mı?
Evet katılıyorum madem iyide olsa birirnin halkıında bişey paylaşmak dedikodu oluyor.. Siz erkeler erkekeğe maç mı konusuyorsunuz yada askerlik anılarını.. Okuldaki filan filancının bacakları çok hoş,Bilmem filancı öptüm bilmem ne yaptım siz bunları konusuyorsunuz herşeyi erkek arkadaşlarınıza anlatırsınız.. Bundan bide gurur duyuyorsunuz.

bence yoktur. Ama dedikodununda yalan gibi olduğuna inanıyorum pembesi var kötüsü var
pembesini sıkça yaparım :p hatta ortama açık yaparım gizli saklı dedikodu sevmem zevk almıyorum :zuha:

Bayanın dedikodusu beni korkutmaz bir erkeğin dedikodusu kadar .

Yoktur, yoktur dedikodu demeyelim de eleştiri diyelim biz buna, sık sık yaparız:p

Geri