Sizce de bazı insanlar şanslı mı doğuyor?

Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü

• Kesinlikle

Kullanılan: 4 40.0%
  • Olabilir

Kullanılan: 1 10.0%
  • Şanslı doğsan da doğmasan da hayatına sen yön verirsin

Kullanılan: 3 30.0%
  • Hayır buna inanmıyorum

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

"Şanslı doğsan da doğmasan da hayatına sen yön verirsin."
Bu seçeneği işaretledim, katılıyorum.

Ben o şanslı doğanlardanım Öncelikle böyle bir anne ve babadan doğduğum için çok şanslıyım, sevgi içinde büyüdüm,istediğim herşey oldu.
Ve bu yaşımda istediğim yerdeyim:)

Bir çocuk doğar, zengin bir aile, yatlar malikaneler etrafında hizmetçiler pahalı arabalar..Ne kadar şanslı dimi ? Erken yaşta bir hastalığı çıkar, ne parası işe yarar ne hizmetçileri, ya da zaten istediği her şeye sahip olduğu için bir hedefi olmaz, bir süre sonra ruhu hastalanır.

Bir çocuk doğar, fakir gariban bir aile, ne üstüne giyecek bir şeyi var ne de arkadaşlarıyla gideceği pahalı mekanlar..Ne kadar bahtsız dimi..İlerleyen yaşlarda okur, iyi yerlere gelir, ve hatta doktor olur veya bürokrat.Bir çok iş için kilit isimdir.Sağlığıda yerindedir, hedefleride vardır.

Doğduğu zaman şanslı olup olmadığını söylemek için çok erken.

Örneğin ;

https://www.youtube.com/watch?v=xgN2ZIJL4V4

Herkesin karşısına şans kapısı açılır bunu değerlendirebilenler şanslıysa evet...

Şans varolan yetenek ve potansiyelleri emeği ile şekillendirebilen herkes için her zaman açılabilecek bir kapıdır.
Kolay elde edilen şans gibi görünse de buna güvenerek bir şeylere sahip olan insan belki de kendini gerçek anlamda geliştirmekten yoksun kalacaktır.Şans zannettiği şanssızlığı da olabilir.Bakış açısıyla alakalıdır.

Şans varolan yetenek ve potansiyelleri emeği ile şekillendirebilen herkes için her zaman açılabilecek bir kapıdır.
Kolay elde edilen şans gibi görünse de buna güvenerek bir şeylere sahip olan insan belki de kendini gerçek anlamda geliştirmekten yoksun kalacaktır.Şans zannettiği şanssızlığı da olabilir.Bakış açısıyla alakalıdır.
Tamamen katılıyorum dostum.

Şanslı değilde bazılarının şanssız doğduğuna inanıyorum..

Bakış açına bağlı..Parasal anlamda bakıyorsan karşı taraf şanslı olabilir, ama ailesel olarak bakarsan sensindir..Çoğalabilir örnekler..

Geri