Sizce ciddi bir ilişkide karşı tarafı tanımak için kaç yıl gerekir?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Sizce ciddi bir ilişkide karşı tarafı tanımak için kaç yıl gerekir?

Kumandayı elinden al kızıyorsa terket ösösö

• Kahkaha
Tepkiler: ne
İlişkiye anlam yüklemeden önce belli bir tanıma süresi olursa her şey daha sağlıklı ilerler. İş ya da arkadaş çevresi ile tanışmadan, kimse hakkında net bilgi edinemezsiniz. Bu ortamlarda hiç kimse rol yapamayacağı için de yanılma olasılığınız düşer.

Ortalama bir zaman aralığı verilemese de en az birkaç aylık gözlem şarttır ve böylece hoşunuza gitmeyecek bir durum ortaya çıkarsa da uzaklaşmak kolay olur. Adı konulmamış bir tanıma süreci, en sağlıklı olandır.

Yine her zamanki gibi konulara yazmadan evvel aşırı üst düzey kafa yordum ve tamamen bilimsel bir çalışma yaptım.

Sonuç: Yaklaşık 13 yıl 6 ay civarı.

0-3 ay : Ne meme var ya / Bu da maşallah yürüyemiyor
3-12 ay: Alıştık da şimdi ayrılmak bir yana
12-48 ay: Biz evleniyoruz
48-108 ay: Sen nasıl bir kadın oldun ya / Ne biçim herifmişsin
108-144 ay: Çocuk yapalım da bari
144-156 ay: Olmuyor boşanalım süreci
156-162 ay: Allah'ın belası karı / Lanet olsun senini gibi adama

KAPANIŞ.

Aynı evde yaşamadan kimseyi tanıyamazsınız. Bu ister sevgili olsun ister arkadaş olsun…

Bence bol bol dışarıda vakit geçirmek lazım. Özellikle arkadaş ortamında size sahip çıkıyor mu, trafikte sinirli bir yapısı var mı, içki içtiğinde huyu değişiyor mu, sokakta gezerken karıya kıza bakıyor mu? Evde olsanız bunları göremezsiniz. 3 ayda rahat tanırsınız. :D

Eger rol kesiuosa 2 3 yilda tanirsin

Rol kesmiyosa 6 ay 1 yikda rengini gosterir

herkes herkesi tanımış olsa
neden ayrılsınlar

Bilmiyorum ya... Ne desem bilemedim...

Benimki evlenelim, diyor. Korkumu yendim, saniyordum... ama bahsi gecince bile arkama bakmadan kacasim geliyor hala... asdfh n'olcak Bilmiyorum... =/

Bilmiyorum ama gerçekten tanıdığında kaderini belirleyecek o kritik kararı alıyorsun. Devam mı? Elveda mı?

öyle sandalyeyle kumandayla olmaz. siz bize bi el bombası molotof falan atın, ne bileyim arabamizi falan kursunlatin. kizmiyorsak tamamiz olduk demektir.

Bilmiyorum belki çok kısa bi süre belkide çok uzun..

Son düzenleme:
Bazen bir asır yetmez bazen de dakikalar yeter işte o demeye…

Geri