KaRaMeLiM resmi indir sonra imgur.com dan at bende urlsini alıp görsellere soruyorum zaten biliyoröyle yap bide :p
Akıllı kaynıyor bu forum.Kan çekmiş beni buraya:zuha::zuha:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
KaRaMeLiM resmi indir sonra imgur.com dan at bende urlsini alıp görsellere soruyorum zaten biliyoröyle yap bide :p
Belki sen hilecisin ne belli :p şimşiri mi ne onu buldum ama yazmadım hile etsem ederdim![]()
Zaten görsellere sorunca ingilizceleri çıkıyor bunların ilkBen İngilizce bölümünde okurken böyle şeyler benim ödevimdidaha ne icatlar araştırdım yapılışlarına kadar hocam sagolsun ezbere biliyorum hepsini
Hile ile alakası yok
Zaten görsellere sorunca ingilizceleri çıkıyor bunların ilkİnşalallah yararlar bu bilgiler sana
2009 da bitirdim okulu canımo bilgilerin hepsini çöpe attım ben okul bitince :zuha: bana gerek yok ama okuyacak arkadaşlara yarar. :zuha:
Çöpe attıysan nasıl hala aklına kalabiliyorlar kiGerçekten bunlar bi işimize yaamaz ki kültür sorularınada çıkmaz
![]()
Eee sendedönem boyunca ezberlemek için çalışsaydın
seninde aklında kalırdı.