Sizce bir kızla bir erkek gercekten dost olabilir mi?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü

Sizce bir kızla bir erkek gercekten dost olabilir mi?

• Olur

Kullanılan: 59 67.0%
  • Olmaz

Kullanılan: 19 21.6%
  • Kızlar olur ama erkeklere pek inanmamak lazım :D

Kullanılan: 8 9.1%
  • Diger

Kullanılan: 2 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    88
Bu düşüncede olduğum için belki yadırganabilirim, doğrusunu söylemek gerekirse arkadaş olabilir ama dost olamaz. Bu kaçınılmaz bir gerçek. Hiç bir erkek hoşuna gitmediği bir kızla arkadaşlık bile kurmaz. Bu doğanın kaçınılmaz bir gerçeğidir.

Olm niye yıllardır böyle bir sorunu var insanların anlamıyorum.

Hayır tamam ne yapacaksın kadınla dost olup. Bilardo mu oynayacan, maç mı izleyecen, eskorta mı gidecen? Hayır yani genel anlamda arkadaş olabilme frekansında bişi değil ki kadın.

Yani diyelim götüne don giyeceksin değişik donlar var onlardan bakarsın. "faniladan don olur mu" diye aklına bile gelmez. Saçma yani niye fanilayı don olarak kullanmak isteyesiniz.

tabii ki olamaz. hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş veya dost olmak istemez. mesela düşünün çok yakın bir arkadaşım olan güzel bir kadının evinde beraber film seyrediyorum. bir anlık hatayla kendimi tutamadın filmin romantik bir sahnesinde alkolün de verdiği etkiyle kız arkadaşımın dudaklarına yapıştım ve onu öpmeye başladım bana karşı tepkisi ne olurdu?

cevabı hepimiz biliyoruz öyle değil mi ?

tokatı suratıma yapıştırırdı, ağzıma sıçardı, evden kovardı değil mi ? pekii. bir anlık hatayla o benim dudağıma yapışsaydı ocean o tokatı nereye atardı?

dağılabilirsiniz.

Stratejik bir dostluk olabilir. Kızın seni tanıştırabileceği bir sürü güzel arkadaşı vardır. Farklı ortamlara davet eder sosyalleşmene yardımcı olur.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Neden olmasın? Her önünüze geleni şey mi edeceksiniz erkolar?

Olur be olur işte oluyor

biz olabiliyoz galiba, cevaplara bakılırsa üçüncü seçenek…

Hemşerim çok iyi dost olurlar insan hemcinsi ile çok iyi anlaşamayan bilir .

olamaz kuantum dalgalanmaları yaşanır
solucan deliği açılır böylece evrendeki uzak noktaları kısa sürede ziyaret edebilirsiniz

Olur neden olmasin ki , sacma sacma sorular
Herkese asik oluyosaniz problem var

Kadınlar o konuda daha kendinden emin olabiliyor.
Kız arkadaşı gibi görebilme ve samimi olabilme yetisine sahibiz.
Ama erkeğin arkadaşı gibi görmesi için ya kızın çok güzel ve alımlı olup bu bana bakmaz en azından arkadaş kalırım(şaşar beşer inşallah birgün düşer)demesi gerek yada kızın gideri olmadığından asker arkadaşı misali bı dostluk olur.

Geri