Sizce bir kızla bir erkek gercekten dost olabilir mi?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü

Sizce bir kızla bir erkek gercekten dost olabilir mi?

• Olur

Kullanılan: 59 67.0%
  • Olmaz

Kullanılan: 19 21.6%
  • Kızlar olur ama erkeklere pek inanmamak lazım :D

Kullanılan: 8 9.1%
  • Diger

Kullanılan: 2 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    88
Oluyor hemde öz kardeşin kadar yakın.
En yakın kız arkadaşlarımdan daha ileridir mesela Kaf_Dağı.​

İki insan sonuçta ,cinsiyet bu kadar mı önem arzediyor arkadaş,dost olamayanlara.Oysa en çok güven duyabileceklerim,egoları olmayan en korumacı,en şefkatli,en sevgili dostlarımdır cinsiyet farkı gözetmediğim bey kişiler.

Konular üzerine cinsiyetçi ayrımlardan oldum olası hoşlanmam

bu konudan sonra istemedende olsa acaba diyenler olabilir , hani

ulan ne güzel gidioduk arkadaşca , acaba böle bişi olabilirmi kuşkusuna düşürür insanı konu

İçi fesat ve art niyetliler bi kenara çekilebilir mi lütfen....

12 yıllık dostum Ali'm ve 15 yillik dostum Mustafa'm var kızlar daha bi fesat ve kiskanc oluyor ama iyi secmek önemli.

Olur diyorum. Hayatımda bir iyi ki dostumsun dediğim erkek arkadaşım var. Bildim bileli birlikteyiz aynı mahalle aynı okullar.. Olunabiliyor gençler çok kasmazsanız irdelemezseniz oluyor

Olabilir neden olmasın ? :p

Kafalar uyumluysa beraber içmeyede gidilir gezilir tozulur sırlar anlatılır dertleşilir
İki cinste insan sonuçta :p

Suanki sevgilimle dostluk.

Olur
En iyi dostum kardesim gibi sevdigim bi bayan
Genelde arkadaslarimda cogunluk bayan
Bi sakinca gormuyorum ne var bunda:liv:

Baki kaldigini gormedim. Ya derin bir husumet, ya ask, ya da taraflardan birinin evlenmesiyle baslayan uzaklik giriyor araya. Dostlugun kurulması mi onemli, baki kilinmasi mi? Ben inanmıyorum baki kalacağına. Hayatlar bir sekilde ayrilip kendi yolunu ciziyor. Hem uzucu, hem mecburi. Hayat boyle birsey iste.

Bu zihniyet ve aslında en önemlisi seviye meselesi kişi kendini ve ne olduğunu bilmez ise arkadaş bile kalamaz. Şükür dostum çokçana.

Geri