Sizce bir ilişkiyi ayakta ne tutar?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Sizce bir ilişkiyi ayakta ne tutar?

• Sadakat ,Dürüstlük

Kullanılan: 28 52.8%
  • SAYGI SEVGİ VE HOŞGÖRÜ

Kullanılan: 20 37.7%
  • Konuşan Yürekler

Kullanılan: 5 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    53
Bende seks olduğunu düşünüyorum. Eğer bir ilişkide cinsellik azalmışsa veya bitmişse, kadının artık birlikte olduğu erkeğe duygusal bir bağı kalmamış demektir. Bu da saygısızlığın ve sadakatsizliğin yolunu açar.

Bir ilişkiyi net olarak kadın ayakta tutar,kadın isterse ilişkiyi zirveye taşır isterse bitirir.kadın bir ilişkinin yapı taşıdır.
demişim yine aynı fikirdeyim ama artık dünya değişiyor,erkekler seks kadınlar para derdinde,üstüne birde herkesin elinde milleti akılsızlaştıran akıllı cep telefonları varken ilişki bence zor yürür.

Uzun taksitli hediye alın
Taksit bitmeden ayrılamıyorsunuz gkfjdnd

Bir ilişkiyi varsa sevgi, saygı, sadakat zaten vardır. O ilişkinin yürümesini sağlayan ise doğru iletişim:)

Garip gelicek ama askin bitmesi asfkj
Karsilikli ihtiyarlama ve hayatta kalma cabasinda daha iyi bir insan olarak yasamaya calismak sanirim. Bortu bocege aska meske sirt cevirip daha iyi bir yasam skalasi olusturup randimaninda surdurebilmek ayakta tutar sanirim.
Cunku ayrintilara takilmamayi ogrenirler galiba ne biliyim. Benim arkadaslarim evlendikten sonra aski falan biraktilar simdi daha mesutlar. Adam eve gelip parasini veriyor. Altinini aliyor. Kadin da cocuklarina bakiyor karni tok ve sknti cikmiyor jabsbhs gozlemlediklerim bunlar. Seks meks hikaye bana gore cunku erkek ureme ic gudusu ile herseye kerkinebilir. Cook uzun yillar ilk gun oldugu gibi yasayamaz abi ciftler zannetmiyorum. Zamanla rayina oturabilirse , ciftlerde dis etkenlerden oturu baskalasim gecirmesse ki her iliskide mumkun degil randimanda ilerler. Ve asla esit olacagini sanmam , bir taraf hep bir burun fark onde olur.

Son düzenleme:
Geri