Soru C Sizce bir ilişkinin en güzel evresi hangisi?

• Kullanıcı Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Sizce bir ilişkinin en güzel evresi hangisi?

Flört evresinde sabaha kadar konuşulan gece bayıyo

İlk tanımaya çalışılan, ilgi ve merakın yoğun olduğu evre. Bir de yalanların anlaşılmadığı evre.

acı, dram cart curt sevenler için ayrılıktır...
açarsın şişeyi, şişeye eşlik edecek şarkıları miss gibi keyif çatarsın...

Flört dönemini severdim o ilk heyecanları. Ta ki karsimdakinin beni tam anlamıyla tanıyan, tanıdığım ve güvendiğim, ilişkinin oturduğu,gelecekten hayal kurmak değil inşa etmeye geçilen, artik biziz denilen o evre ile tanisincaya kadar...

Flört dönemini severdim o ilk heyecanları. Ta ki karsimdakinin beni tam anlamıyla tanıyan, tanıdığım ve güvendiğim, ilişkinin oturduğu,gelecekten hayal kurmak değil inşa etmeye geçilen, artik biziz denilen o evre ile tanisincaya kadar...

hiç bize böyle şeylerden bahsetmiyorsun köpek.

Flört evresi …..o ilk heyecanlar dikkat çekme çabaları bunun için atılan aptalca adımlar falan filan
Kjkjkj

Ölüm evresi. Gömüp yenisini alin

• Hımm
Tepkiler: ne
İlk tanışma ve o süreç inanılmaz bir tat bırakıyor sonrasında hiç okadar kendiniz gibi olamıyorsunuz istesenizde

flört edilen zamanlar tatlı oluyor ama birbirinize alışıp, güven duyduğunuz ve bakışmaktan bile mutlu olduğunuz evre çok daha güzel. sonra, boka sarması da yüksek ihtimal tabii.djghdf ama yine de her anın tadını çıkarmak gerek<3

Yeni filizlenmeye başlayan ve meraktan delirdiğin evre…

Sevdiğin biri ile evlendiysen en güzel evre “şu an” dır. Birazdan da “birazdan” olur.

Geri