Sizce bir ilişkide olmaması gereken şeyler nelerdir?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü

Sizce bir ilişkide olmaması gereken şeyler nelerdir?​

Güven sorunu varsa baştan hiç uzatmamak gerekiyor çünkü eninde sonunda ayrılık kaçınılmazdır.
Kıskanç bir insanla hayat cehennem olur ayrıca kıskanan kişiye zamanla saygınızı da kaybedersiniz.
Yalan ve abartı asla olmamalı, kişi kendini olduğundan farklı lanse etmemeli, baştan kartlarını açık oynamalıdır.
Aldatma aşamasına asla gelinmemeli, kişi karşı tarafa bu haksızlığı yapacağını hissettiği an beraberinde uzaklaşmayı da bilmelidir.

Saygısızlık ve yalan.
geri kalan her şey bir şekilde çözülüyor.

Insanlar, iliskilere baslarken yanlis kriterler koyuyorlar.
Begendigin bedeni alip, hayallerindeki insana donusturmek icin bir proje calismasina cevirmemeli hayati.
Tanistiginda her gece farkli kadinla birlikte olan, sehrin yarisini elden gecirmis, gece clubunde masasi her gun hazir adama kalkip,
"hayir her gun eve gideceksin, bensiz icmeyeceksin, tum o kizlar engellenecek" falan demek sanirim hayal aleminde yasamanin bir diger versiyonu olurdu ornegin.
Ee cunku adam belli, hayati belli, tarzi belli, kassan kendin mutsuz olursun, kasmayacaksin. Birak ne yaparsa yapsin, kasmazsan yapmaz zaten

Son düzenleme:
Insanlar, iliskilere baslarken yanlis kriterler koyuyorlar.
Begendigin bedeni alip, hayallerindeki insana donusturmek icin bir proje calismasina cevirmemeli hayati.
Tanistiginda her gece farkli kadinla birlikte olan, sehrin yarisini elden gecirmis, gece clubunde masasi her gun hazir adama kalkip,
"hayir her gun eve gideceksin, bensiz icmeyeceksin, tum o kizlar engellenecek" falan demek sanirim hayal aleminde yasamanin bir diger versiyonu olurdu ornegin.
Ee cunku adam belli, hayati belli, tarzi belli, kassan kendin mutsuz olursun, kasmayacaksin. Birak ne yaparsa yapsin, kasmazsan yapmaz zaten
Haklısın.
Anlattığın tarzda bir erkeği seçip de sonra kurallar koyup değiştirebileceğini sanan kadınlar sadece kendini kandırıyor. Kişi değişimi kendisi istemedikçe sadece bir süreliğine rol yapar sonra yine aynı haline geri döner.
Ne yapar ne yapmazdan öte şunu sormak gerekiyor: Bu insanı bu halini bile bile seçmedin mi?
Seçtiğine göre ortada sana göre bir yanlış olmamalı, eğer var diyorsan niye seçtin ve sonradan değişeceğini hayal ediyorsun?

akrabalar ya yemin ediyorum akrabalar olmasa bitmez evlilikler. akrabalardan nefret ediyorum.

@Lefty
Kahramanlar, inanclilar ve asiklar cok kolay idare edilebilirler Lefty hanim. Ama ne yapalim proje calismasi gibi adami?
Strateji gelistirdigimiz degil, evde yalnizken oldugumuz kisiyi yaninda da olabildigimiz insanlar oluyor vazgecilmeyen.
Karşımızdaki degil ask degistirsin degistirecekse. Cunku askin tek arzusu kendisini gerceklestirmektir.
Cibran'in benzetmesi gibi ask hem tac olur hem carmiha gerer, hem budar hem ögütür bizi.
Satranc oynar gibi sevisecegimize birakalim biraz daginik kalsin hayatimiz

Bir ilişkide olmaması gereken şey ilişkidir. Her şey ilişki ile başlıyor.

Ben....
Beni çekebilecek yiğide direkt takacağım yüzüğü ; dişi-eril farketmez....

Geri