Sizce bilgileri öğrenen hangisidir? Beyin mi ruh mu?

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
Bu soruyu görünce de aklıma şey geldi bilgiyi içselleştirmek deyince ruhla bir alakası olabilir mi diye. :anla:

Bilemedim. Sizce?

Yazgı Beyin tüm hücrelerimizin farklı faksiyonlarında çalışan bir makanizmadır, Ruh ise sadece bedenden can çıkınca allah huzurunda hesap veren dir :)

Madem bilgi istiyorsunuz , ruh diye bir şey yoktur. Önce bunda bir anlaşalım.

Madem bilgi istiyorsunuz , ruh diye bir şey yoktur. Önce bunda bir anlaşalım.

Ruh var ; Bunun araştırmasını bellirli kaynaklardan yapsan ulaşırsın, Beden deki tüm hormon hücrelerinin etkisiz ( ölüm ) gerçekleştirildiğinde inviza( Allah ) melekleri ruh ile birlikte canebaat hakkın huzurunda hesap vermek için çıkarılır. Ölen beden azap veren ruh.

Ruh var ; Bunun araştırmasını bellirli kaynaklardan yapsan ulaşırsın, Beden deki tüm hormon hücrelerinin etkisiz ( ölüm ) gerçekleştirildiğinde inviza( Allah ) melekleri ruh ile birlikte canebaat hakkın huzurunda hesap vermek için çıkarılır. Ölen beden azap veren ruh.

Merhaba, din ile ilgili kitapları kaynak olarak almıyorum. Bu konu da bilimsel bir kanıt oluşursa tekrar konuşabiliriz. Kanıtlanamadığı için de ruh yoktur diyebiliyorum. Zaten soru yanlış üstüne konuşabileceğimiz bir konu değil.

Sözelciler sizlik bir durum yok kardeşlerim üstteki üyeden devam

:d

Son düzenleme:
Bu soruyu bir sanatciya soramazsiniz.

Platon'a göre idealar dünyasında öğrendik. Bilmek anımsamak. (Anemnesis).
Kaulü bela teriminde de ruh farkeden, söz veren ve öğrenen.
Nöronlar öğrenmede önemli olsa da kategorize eden us olmadan, ruh hissedemeden duyumsal bilginin algısı ile öğrenme derinleştirilemez.
Şiirde bile kavramsal yargı ruhla ilişkili.

Geri