Sizce Bayan şoförler Tarifiğe Çıkmalı mı?

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü

Sizce Bayan şoförler Tarifiğe Çıkmalı mı?

• Kesinlikle hayır

Kullanılan: 1 11.1%
  • Tabiki çıkmalılar

Kullanılan: 8 88.9%
  • Başbakan olursam ehliyetlerini bile ellerinden alırım.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Guzel kullananlara sozum yok ama kullanamayanlar lutfen cikmayin bizide tehlikeye sokuyosunuz

Sizce bu soruyu soran beylerin beyni nerde?

artik oyle bir algi olusmus ki onunde seyreden bir arac hatali bir hareket yapsa direk kesin bayan sofordur diyoruz [emoji1]

Bende bayanım ama çok kötü kullananlar var yaa,cıldırttıyorlar beni, Kullanmayı bilmiyorsan çıkma, trafik yoğun olmIyan yerlerde kullan iyice öğren çık trafiğe. Çoğunlukla ışıklarda durunca arabayı kaldıramıyorlar ben bile kızıyorum, Trafikde soğukkanlı olunmalı yoksa kullanamazsın.

Ben sürücünün acemi olduğunu direksiyona sıkıca yapışmasından anlıyorum :D

Tek bayan olarak değil acemi Erkekde bayanda hemen trafiğe çıkmasın...

Bayanların %40 da panik atak var ve bu hastalığı taşıyanlar tehlikeli hem kendine hem çevreye

Erkekler trafiğe çıkmazsa sorun yok bence:)
Trafik tamamen kadınlardan sorulmalı.

Bende bayanım ama çok kötü kullananlar var yaa,cıldırttıyorlar beni, Kullanmayı bilmiyorsan çıkma, trafik yoğun olmIyan yerlerde kullan iyice öğren çık trafiğe. Çoğunlukla ışıklarda durunca arabayı kaldıramıyorlar ben bile kızıyorum, Trafikde soğukkanlı olunmalı yoksa kullanamazsın.

Ben sürücünün acemi olduğunu direksiyona sıkıca yapışmasından anlıyorum :D

Tek bayan olarak değil acemi Erkekde bayanda hemen trafiğe çıkmasın...

soforluk yogun trafikte tecrube eder. bir cok erkekten saglam arac kullanan bayan arkadasim var. kadinlarin heyecanini yenip, guvenini kaybetmemeleri icin cabalamak gerek.

Geri