Sizce aşk nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
geçen sene göğüs kanserine yakalanmıştı..duydum çok üzüldüm.ona başka bir kimlikle mesaj attım Facebook’tan acil şifalar diledim,üzüldüğümü belirttim..Sordu bana “sen kimsin”diye.
Söylemem dedim ona;iyi dileklerde bulunup kapattım..daha sonra duydum ki kurtulmuş bu hastalıktan eşiyle fotoğrafını paylaşmış,ikide çocuğu var 1 kız 1 oğlan.Sanki o karede ben varmışım gibi sevindim onun mutluluğuyla mutlu oldum..
Belkide hasret kendi ruhunla başka bir bedende ona kavuşmaktı..

Homo sapiense has
Diger memelilerde yok, var diyen-yazan atiyor.

Ölçüsü, ölçüsüz sevmek olan kavram.

İki kişi arasında oluşan yoğun çekim sonucu ortaya çıkan hormonal bir aktivitedir. Kavuşma gerçekleşmedikçe yoğunluğu ve süresi artar ancak yakınlaşma varsa belli bir zaman sonra etkisini kaybedecektir.

İki insanın birbirine karşı hissettiği kontrolsüz duygulara "Aşk" deniliyor ancak bu durumun yaşanması için öncelikle bir arada olmak gerekir yani uzaktan aşk olmaz ya da bir insanı merak etmenin adı aşk değildir. Kişinin kendi zihninde yarattığı yanılsama ile aşk aynı anlama gelmez.

Aski hisetmek icin,illaha da baska bir ölümlü gerekmez.
Meditasyonda, vecd (ekstaz) e giden yol vardir mesela.
Her madde yaninda kifayetsiz kaliyor.Bu nirvanadir.

Aski hisetmek icin,illaha da baska bir ölümlü gerekmez.
Meditasyonda, vecd (ekstaz) e giden yol vardir mesela.
Her madde yaninda kifayetsiz kaliyor.Bu nirvanadir.

Venüs'un en guclu oldugu konum da Balik mesela. Neptün'de bir üst skalasi .
Venus tamamen maddesel bi planet oysaki. Balik gibi nihilist, psisik,peygamber karakası bi burcta yücelmesi gerçek askin ne olduğunu anlatıyor belki de. İslamcı astrologlar tasavvufla iliskilendirirler bunu. Saturn'ü de malefik gormezler; nefs terbiyesi ile aciklarlar

Aşk yok, hayvani dürtüleriniz var…

Geri