Sizce Anne olmanın yaşı var mı ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Sizce Anne olmanın yaşı var mı ?

Anne olmak her yasta cok zor ama 20 yas alti olunca dahada zor (:

Yaşlı ve genç olunca çok kötü.. Genç yaşlarda olursanız kendiniz zaten çocuksunuz bide çocugun zorluklarıylamı uğraşacaksınız..

40 yaş üzerinde çocuk olmakda zor bir yaştan sonra çocukların sesine dayanamıyorsunuz.. Onunla ilgilenemiyor oyun oynayamıyorsunuz yoruluyorsunuz..

26 Yaşındayım hala da anne olma isteğim yok ne odun biriyim.
İlla herkes anne olacak diye bir kural yok ama bir kadın bedeninin yaşayacağı güzel bir tecrübedir anne olmak. Sonrası için diyecek birşey bulamıyorum.

Bence en ideal yaş 25.
25'ten büyük olunca çocuklarla arkadaşmış gibi bağ kurulmuyor ve arada bir mesafe mutlaka oluyor.
25'ten küçük oluncada zaten kendisi çocuk çocuğu gerektiği gibi büyütemez bence.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Tolga Ecemiş yaptığı açıklamada, "Kadınlar için ideal üreme yaşı 20-30 arasıdır.

25 bencede en uygun yaş :)

Bence en ideal yaş 25.
25'ten büyük olunca çocuklarla arkadaşmış gibi bağ kurulmuyor ve arada bir mesafe mutlaka oluyor.
25'ten küçük oluncada zaten kendisi çocuk çocuğu gerektiği gibi büyütemez bence.

annem beni 37 sinde doğurdu ve en yakın arkadaşım :)

18 yaş ideal bence,18 yaşının altında anne adayı almak cidden zor bakmasıda ayrı bi dert olur zaten o yaştaki bi bayan için.
18 yaş ve üstünde zaten birey artık kendi kararlarını verebilecek seviyeye geliyor.

hayır son çocuğum ben ama şu var bunun yaşla bi alakası yok bi anne kendini yetiştiricek eğitimli bi anne olacak o zaman sorun kalmaz
Elbetteki öyle canım ama birde şu var annen senden önce senden çocuk doğurup büyüttüğü için zaten tecrübe sahibi artık :cici:

:zuha:

25 diyenlere çok güldüm arkadaşlar beni mazur görün. Çünkü evlilik yaşı diyorsunuz 25-26-27 eee doğum yaşı da 25 yaş olunca hani evlenmeden önce mi evlendikten 2 hafta sonra mı çocuk yapılmalı :kiki:

Bence anne olmanın yaşı yoktur tabi sağlık açısından düşünülmediği zaman.

Evlilikten 1 ya da 2 yl sonra en ideali. Bu yüzden siz çocuktan önce evlenmeye bakın :zuha::kiki:

elbette.
kendini bir insan yetistirecek kadar donanimli hissettigin yas ta anne olmak..

25-30 yaş arası ideal bence.
İş hayatı olmasaydı daha erken anne olmak isterdim.

insanın anne olması için olgunlaşması lazım.gerçekten bunun için hazır olması lazım.Her yaşta doğurabilir ama bence 25 yaştan sonra anne olma özelliklerini tam manasıyla kazanmaya başlayabilir.

kendin cocukcek bir baska cocuk buyutemezsin

Olgun, bilincli her bayan anne olabilir bence.

Elbette var.
İnsan olgun oldugu bir yasta anne olmalı ki evladınıda aklı basında bilincli yetiştirebilsin.

Geri