Siz ülkenin başbakanı olsanız...

Konu sahibi son olarak 4370 gün önce görüldü
Siz ülkenin başbakanı olsanız ilk olarak neleri ve hangi kurumları düzeltir ya da hangi kurumlarda devrim gibi kararlar alırsınız?Özellikle eğitim alanında ne gibi yenilikler yaparsınız?

Dokunulmazlığı kaldırır, idamı getirtir, cezaları ağırlaştırırım ..
"Fitne Mahkemeleri " kurdurtur ve fitneye yol açan kim varsa salllandırırım ..
M.Vekili maaşlarında tavanı aşşağı çeker aylık geliri 3.000'tl den fazla olan herkese siyaset yasağı getirtir, siyasilerin banka hesaplarını da şeffaflaştırır ve siyasete atılanlara ticaret yasağı getirtirim ..
Devlet eliyle zinayı yasaklar, genelevleri kapatır ve orada ki köleleri istidham edecek çalışmalar başlatırdım ..
İşçi hukukunu düzeltir, patronların işçileri daha fazla sömürmesini engellemek adına ne varsa yapar, buna karşı çıkan kodamanların mallarına el koyardım ..
Tabi bunları yaptırmadan suikaste uğramazsam ..

Paralel ikiBina yapardım

Dokunulmazlığı kaldırır, idamı getirtir, cezaları ağırlaştırırım ..
"Fitne Mahkemeleri " kurdurtur ve fitneye yol açan kim varsa salllandırırım ..
M.Vekili maaşlarında tavanı aşşağı çeker aylık geliri 3.000'tl den fazla olan herkese siyaset yasağı getirtir, siyasilerin banka hesaplarını da şeffaflaştırır ve siyasete atılanlara ticaret yasağı getirtirim ..
Devlet eliyle zinayı yasaklar, genelevleri kapatır ve orada ki köleleri istidham edecek çalışmalar başlatırdım ..
İşçi hukukunu düzeltir, patronların işçileri daha fazla sömürmesini engellemek adına ne varsa yapar, buna karşı çıkan kodamanların mallarına el koyardım ..
Tabi bunları yaptırmadan suikaste uğramazsam ..

Eksen hocam her yorumunu beğenirim mantıklı bulurum ama bunu mantıksız buldum. Yeni bir dikdatör mü doğuyor? Hem idamı getirip hem demokrasiyi nasıl sağlayacaksın? Hem ağır ceza diyorsun (ki doğru) hemde idam diyorsun ikisinden birine karar vermek daha mantıklı. Tecavüz edenler için idam şart koşulmamalı alırsın hadım edersin erkekliğinle oynarsın yahut hapis ortamında o adamı rahat bırakmamasını sağlarsın.

Ne idam meraklısı bir toplumuz.

Diktatörlük bu değil ki. Kötülee yapılan uygulamalar diktatörlük değildir. Özgürlüğe engel olmuyor. İşlenen suçlara engel koyuyor.

Diktatörlük bu değil ki. Kötülee yapılan uygulamalar diktatörlük değildir. Özgürlüğe engel olmuyor. İşlenen suçlara engel koyuyor.

Sonuç olarak işlenen suçlara engel koyulmak isteniyorsa bu idam ile yapılmamalıdır. Bu kadar vahşi olmamalıyız diğer müslüman ülkelerde idam varda ne oluyor? Suçun önüne geçebiliyorlar mı? Çok ağır bir ceza verilmek isteniyorsa hadım edersin adamı (ki bu bile suça engel koymaz) Nitekim Türkiye gibi bir ülkede idamın geldiğini düşün, toplum olarak kindar bir milletiz sırf sevmediğimiz birini idam ettirmek için türlü iftiralar türlü oyunlar oynanılır. Elbette ki bu benim düşüncem herkes böyle yapmaz ama yapanlar çıkar.

Burzum

İdam konusu her suç için değil bazı suçlar için getirilecek ..
Mesela bir kimseye tecavüz etmiş birini hemen idam etmeyeceğiz .. İlk tecavüzde böyle bir şey yok ama tecavüzcülüğü alışkanlık haline getirmiş kimse sonunda idam edilecek ..

Vatan'a karşı işlenilen ve fitneye yol açan suçlarda da yine idam olacak ..
Devir artık suçlulara empati yapma devri olmuş ..
BENSE MAĞDURLARA EMPATİ YAPMA DEVRİNİ BAŞLATACAĞIM ..

Seçme ve Seçilme haklarını baştan düzenlerim.
Cezalandırma sistemini tekrar düzenler, mahkumları bir ceza evinde değil, banada boya gibi işlerde kullanarak yıllık giderin bir bölmünü karşılamış olurum.
Askeri düzeni tekrar sağlarım
Benzinin fiyatlarını düşmesi için komşu ülkelerle pazarlık yaparım. İpek yolunu ucuza kullandırıp benzini minimum fiyatlara alırım.

ve birçok yenilik

İdam olan ülkelerde suçlar çok aza indi. Biz her suça idam gelsin demiyoruz. Ama suçlar fazlalaştı. Çocuklar her gün farklı yerlerde ölü bulunuyor, kızlar tecavüze uğruyor. Insanlar vahşi şekilde öldürülüyor. En azından suçu bildikleri için yapmaz kimse. Şimdi herkes çok ragat her şeyi yapıyorlar. Çünkü içeri de yatnak çok zorlarına gitmiyor. Bende istemiyorum idam ama her gün insan ve çocuk ölüm haberleri ile uyanmak istemiyoruz.
En küçük olay başınıza gelse emin olun ki siz idam yerine ellerinizle öldürürdünüz.
Kundakta ki bebeğe tecavüz eden insanlar var.
Ve bizim adalet sistemimiz o kadar iğrenç ki.. 5 yaşında ki çocuğa cinsel taciz uygulayan amcaya sırf bekareti bozulmamış diye adama indirim sunuyorlar.
Ben empati kurduğum için idam istiyorum. İdam olursa suçlar işlenmez.

Muhakkak ki biz sizi Tayyip'e itaat edesiniz diye gönderdik hadsizlik edin diye değil!1!!

Ve küçük yaşta kadınların bile çocuklara cinsel istismar uygulandığını biliyoruz.
Idam gelsin.
Birşey başınıza gelmeden bilemezsiniz.
Neyse.

1. bütçemi havuz şeklinde yapardım nereye ne gidiyor kendim göreyim.

2. ab gibi hali hazırda bulunan d8 leri aktifleştirirdim.

3. avrupa mı umrumda olmazdı kapısında beklemezdim.

4. savunma sanayimde yatırımları arttırırdım.

5. doğu anadoğu ve güneydoğu anadoludan petrolümü çıkartırdım işlerdim

6. bor madeni mi dışarıya satacağıma kendim işlerdim.

7. asgari ücreti 1500 tl yapardım en az ilk planda sonrasında çok daha fazla yapmaya çalışırdım.

8. yerli malı üretimi için her alanda uğraşırdım ki özellikle birkaç marka olacak şekilde otomobil.

10. çifçime, hayvancılıkla uğraşan kardeşime daha da ekebilmesi için ne gerekiyorsa yapardım.

11. siyaset ile ilgili mevzularda her şeye hayır diyen muhalefet muhalefet olamaz benim gözümde bu yüzden siyasette çok büyük düzenleme yapardım baraj mı arttırılır artık yoksa başkanlık sistemine mi geçilir ne gerekiyosa.

12.İdam getirirdim yalnız ülke çıkarlarına ters düşecek ve milleti bölmeye yahut sıkıntıya düşmesine yönelik tüm girişimlerin başındakileri ve bu oyuna ortak olacak kişileri öldürtürdüm.

13. millet vekilleri bakanlar başbakan ve cumhurbaşkanı dahil o kadar çok maaş almasını yasaklardım.

14. girişimci ile beraber yatırım yaparken girişimci devlet ve işçi 3 ününde kazanmasını sağlamaya yönelik yatırımlar yaptırırdım.

15. bi sürü saçma sapan mahkemeler kurmaz birkaç tane mahkeme ile yargıyı düzenlerdim.

16. anayasamı değiştirirdim. ansiklopedi gibi anayasa olmaz.

17. özellikle kıbrıs ile ilgili planlarım olurdu. öyle yavru vatan bilmem ne vatan olmaz türkiye olacak.

18. nükleer enerjimi en hızlı şekilde kurardım.

19. bunlara ömrüm yetmezdi

20. yetse bile ben öldürülürdüm.

Tecavüz edenlere bisiler gelmesi lazım

O koltuğa oturana bi haller oluyor. Ben almıyım huyum suyum değişir koltuk sevdasına düşerim neme lazım jhgsghds

mazot 1 tl olurdu
ekmek ücretsiz olurdu
du da duu

maalesef acı gerçekler :D

Olmak ile ilgili hayaller kurmam. Olsam, yapsam, etsem ne olurdu diye düşünmem.
Bir fikrim varsa o an gerçekleştirdim. Ve eğer bir gün başbakan olmak istersem gider politikanın kollarına kendimi bırakırım.

Bediüzzaman Hazretleri Siyasetten Allaha Sığınırım tabirini kullanmış o koltukta bişey var ben o koltuğa otursam pis bişey olurdum:D

ben ulke baskani olsam ilk once fakirligi aradan kaldirirdim
rusvet alan verene guzel ceza dusunurdum
ceza evini duzenlerdim ucretsiz calisma gibi bir yontem bulurdum

Geri