Siz Olsanız Ne Yapardınız?

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Siz Olsanız Ne Yapardınız?
Carlsberg, "insanları dış görünüşüyle yargılamayın!" temalı hem bir sosyal deney; hem de bir reklam filmi meydana getirmiş. Buna göre sinemaya önceden tehlikeli gibi görünen motorcular yerleştiriliyor ve sadece iki kişilik yer bırakılıyor. Bu iki kişi de çift olarak seçiliyor. Peki çiftler, yanınında sevgilileri varken, o kadar tehlikeli adamın bulunduğu ortama girmişler mi? Cevabı videoda gizli!..
[YOUTUBE]sxa_WbAZatM[/YOUTUBE]​

çok önceden izlemiştim neden öyle tepki verdiklerine sasırmıştım.çünkü tanıdığım tüm motorcular eğlenceli ve medeni insanlardı..

Şahsen ben ilk gördüğümde bir etkinlik vs mi diye düşünürdüm :D
Ki yerime geçer filmide keyifle izlerdim. Samimi bulmadımbu araştırmayı kurgu gibi gözüküyor.

izledim, harikaydi ya :D ama risk ederek girmezdim o ortama :D

Şimdi sosyal deneylere karşı değilim elbette ama bu tipler ne yahu? Hepsi potansiyel suçlu gibi görünüyorlar. Tamam insanları görüntüleri ile yargılamayalım ama o salona girince insana böyle bakan adamlardan da tedirgin olmak gayet normal. Zaten tedirgin olmazsan bir problem vardır. Açıkcası bu tiplerin arasında film vs izlemem. İsterlerse dünyanın en uysal insanları olsunlar. Önce o bakışarı, tipi düzeltecekler.

Sulak yerde büyümüş bu kadar insanı bulmaları da ilginç tabi
Hepsi klonlanmış gibi.
Oturup filmimi izler miydim.Evet izlerdim.
En azından yiyişmeyecek insanlar olurdu etrafta ;)

Geri