Siz öldükten sonra eşinizin başkasıyla evlenmesini ister miydiniz ?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Böyle bir şeye evet demek belki çok zor ama erkekler bayanlar gibi olamıyor kendilerini evi çekip cevirmek çok zor bir erkek için ben öldükten sonra eşimin zor durumda kalmasını istemem evlensin

Evlensin. Ben öldüm diye hayat bitecek değil ki yalnız da geçmiyor bu ömür.

Hayir, benim yerime baskasini koymasin, ben ölmüs olsam bile. Bencilim biliyorum.

aslinda evlene bilir de
simdi ben paylasamam sevdigim birini
ruhum carpdirir falan carpilirlar

evlensin tabiki hatta mutlaka evlensin.

Ortada çocuk varsa çok çok düşünmek lazım. Babamin evlenmesini istemezdim sanırım.

Önce bi Ölüp gelim sonra karar vercem :p

:icon_sad: Kesin evlenirde , evlenmesin demekte bencillik olur.

Zaten hos matemimizi tutucak hali yok 40 cikmadan evlenenler var artik

Evlenebilir, ömrü boyunca benim yasımı tutup yalnız yaşayıp , yalnız mı ölsün? Beni kalbinin bir köşesinde tutacağını bilirim ben.

Eğer benden sonra birine o kadar değer verip,evlenmeyi düşünebiliyorsa evlensin elbette. Zorunluluk olarak değil ama,sevdiği için,paylaşmak istediği için hayatını evlenmek isterse mutluluğuna baksın. Ki zaten öyle yapacaktır bu hislerde olan bir insan.

Evet isterim, istememek çok büyük bencillik olurdu. Özellikle eşini kaybetmiş bir erkek için hayat çok zor oluyor. Çünkü bir kadın etrafında sorunlarını paylaşabileceği birçok insan bulur ama erkekler kadınlar gibi değildir. Eşleri onların herşeyi olur. Çocuğumuz varsa dengeleri koruyacağı bir evlilik yapmasını isterim.

Evlensin. Ben öldüm o yaşıyor hala :p

Ortada bir çoçuk yoksa evlenebilir ama çoçuk varsa istemem..

Geri