Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siz öldükten sonra eşinizin başkasıyla evlenmesini ister miydiniz ?
çocuğum varsa evlenmesin. Ama yoksa ve bunu hakedecek kadar mutlu edip sevdiyse beni ömründe, ben öldükten sonrada yasımı yıllarca tutmasını istemem o da hayata mutlu devam etmeyi hak ediyor sıkıntı olmaz sanırım.
Konuyu gördükten sonra büyüklerimden duyduğum "olan ölene oluyor kalana hiç birsey olmuyor" cümlesi geldi aklıma. Babamı kaybedeli 6 ay oldu ve etrafımızda anneme evlen diyen insanlar var.
Geride kalan kadın ise kendine bakar bir şekilde hayatını devam ettirir ama erkek için ciddi sorun olabiliyor.
Benim de gönlüm istemez ama öldükten sonra eğer yaşam şartları bunu gerektiriyorsa da evlenmesin diyemem...