“Siz mi zamanı yönetiyorsunuz yoksa zaman mı sizi yönetiyor?”

Konu sahibi son olarak 672 gün önce görüldü
“Siz mi zamanı yönetiyorsunuz, yoksa zaman mı sizi yönetiyor?”

benım acımdan zaman benı yonetıyor her gun a bunuda yapacaktım dedıgım seyler oluyor ve yapamamıs oluyorum..

Zaman bizi yönetir :)
Çünkü zamanı biz yönetseydik geri alma şansımız olurdu ..

Zaman bizi yönetiyor, zamana ayak uydurmak için çabalıyoruz.Her gün değişmek zorunda kalıyoruz , fikirler değişiyor, inançlar, değerler değişiyor.Neden? Zamana uyabilmek için.Eğer özümüzdeki gibi kalabilseydik biz zamanı yönetirdik ama değişiyorsak ,değiştiysek zaman bizi yönetmiştir

Zaman her şeyin bağlı olduğu kanundur ve o kanunun tek sahibi de yüce ALLAH'tır ..

Bizim konumumuz zamanı şekillendirir.

Zaman günah keçim benim, vurucan kırbacı, vurucan kırbacı. Yetse daha fazla şey yapmak istiyorum, yetmese yetmiyor diye kızıyorum. Tabi ki de ben onu yönetiyorum, gördüğünüz gibi.

Herkesin zamanına kimse karışamaz . :S

Zamanda dün yada yarın yoktur. Zaman bir bütündür. Yönetmez yönetilemez.

Da Vinci Demons Dizisinde Karakterlerden Türk'ün söylediği bir söz alıntı yapayım dedim. :)

Gayette katıldığım bir söz

Çoğu zaman ben onu, bazen o beni..

Ara sıra her şeyi oluruna bırakmak geliyor. :)

zaman şekillendirir
kendini yönet yeter

zaman mı hızlandı vakit bir başkaaaaağğyy
geceyi gaybeddim günler yabancııııığğyyy
geçen yıllar gencligimi götürdühüüüğğyy

adlı türküden de anlaşılacağı üzro, zaman takmış boynumuza tasmayı, giyinmiş böyle latex, vuruyor kırbacı, bu zaman niyeti bozmuş.

• Hımm
Tepkiler: ne
Genel anlamda zaman insanları yönetir çünkü belli zaman aralıklarında rutinleşmiş eylemler vardır ve biyolojik saat de bu zaman diliminin dışına çıkamaz.

Zaman sorunu yaşadığım koşullarda bir süre bekleyip yeniden plan yapmaya çalışırım çünkü üst üste gelen hiçbir işten fayda elde edemiyorum, bunaltıcı geliyor.

Zaman ağzıma s*çıyor.
Uzun uzun hikayelere gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: ne
Yeri gelince birbirimize...Swing atıyoruz aramızda.

Geri