Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duracağım burada Gidişini seyredeceğim Kıpırtısız, sakin gibi görüneceğim Kavgasız olacak, fırtınasız olacak Saçma sapan olacak Organlarım birbirine vuracak Arkandan sessiz bakacağım Ben yine salağı oynayacağım..
Kan kaybı,
Can kaybı,
Aşk kaybı,
Ne kadar kayıp varsa hepsi aramıza saklanmıştı. Yine de hafızamızı bile kaybetmişken bu sevdada, Canımız sağ olsun
Acıların da başı sağ olsun!
Ben öyle bir kadındım ki; Birisi bana aşk dese kirpiklerime kadar kırılırdım… Öyle bir kadındım ki ben; Çok adamlar tanıdım,
Bu yüzden bir tek Allah’a inanırım…
Uzaktayım. Uzaktasın. Uzaktayız. Gönülden de ırağız. Aynı anda, aynı gökyüzüne bile bakamayacak kadar zamansızız. Bir ıssızlık çöktüğünde üzerine, Nefesimi yüzünde hisset! Bil ki kokunu düşlüyorum ben bir yerlerde... Bil ki öpüşünü özlüyorum tenimde... Yanında değilim. Yanımda değilsin. Ama aklımda olduğun sürece iyiyim ben merak etme. Kendini yalnız hissedip, Acaba o şuan nasıl? Ne yapıyor? Diye düşündüğünde İyi olduğumu bil... Bedenim buradayken,yaşayan ruhumsun sen o şehirde…