Siz Hiç Ruh Çağırdınız mı ? Gerekli Malzemeler

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Gerekli malzemeler;
Kahve fincanı
3-4 adet düz çizgisiz kağıt
Kalem
Kahve fincanının üstünde rahat bir şekilde gidip gelebilen bir sehpa, masa vb...

Öncelikle düz çizgisiz kağıtları aşağıdaki resimdeki boyutlarda kesip alfabeyi a'dan z'ye kadar, numaralarıda 0'dan 9'a kadar yazın, bi tanede evet ve hayır yazısı bulunan kağıt hazırlayın...
Alfabetik numaraya göre ve numaralarıda 0'dan 9'a doğru sehpanın üzerine çember şeklinde yerleştirin, ortayada evet ve hayır seçeneğini ekliyerek fincanı sehpanın üstüne bırakın yapmış olduğunuz çemberin arasına gelecek şekilde...

Şimdi sıra geldi ruh çağırmaya;
Fincanı elinize alın içine üfleyin ve üçkere kulluallah duasını okuyun (sakın cünüpken çağırmayın) ve tekrar içine üflüyerek fincanı masaya bırakın...

İşaret parmaklarınızı fincanın üstüne bırakın, bir kişi ile olmuyor en az iki kişi olacak denemesi yapılmıştır kesinlikle bir kişi ile olmuyor eğer iyi bir şekilde olmasını istiyorsanız 3 kişi olarak yapın...

Şimdi söze ey ruhlar aleminin iyi kalpli ruhu diyerek başlayın ve çağırmak istediğiniz ruhu çağırın, biz iyi kalpli murat diye biri var onu çağırıyorduk söz şöyle "Ey ruhlar aleminin iyi kalpli ruhu murat gelmek istiyorsan evete gelmek istemiyorsan hayıra gel" bunu bir kaç defa tekrarlayın ve bekleyin öyle hemen gelmiyor...

Geldiği zaman fincan evete doğru sürüklenecektir parmağınızı fincanın hareket edeceği şekilde bırakın, ilk başta arkadaşlarınızdan birinin yaptığını sanıp inanmayabilirsiniz ama sonrada sizin bildiğiniz ve arkadaşınızın bilmediği soruyu sorup cevaplarını alınca inanacaksınız...

İki çeşit soru sorabilirsiniz birincisi evet - hayır cevapları olan sorulardır, evet - cevabı olan sorular sorcuğunuz zaman evet-hayır yazısı olan kağıtları masanın üstüne bırakın, cevaplarınız için fincan evet veya hayıra sürüklenecektir...

Diğer soru şeklide harf olarak veya rakamsal olarak verilen cevaplardır, mesela abinizin adınıs sorduğunuz zaman diyelimki abinizin adı kazım :) ilk başta k harfine gelip değer sonra siz tamam dersiniz sonra a harfine gider öyle öyle devam eder bitirince ortaya gelip durar...

Saçma sapan sorular sorup ruhu kızdırmayın yoksa masada çok hızlı şekilde hareketler edip sizin korkmanıza neden olabilir :)

Ruhu Gönderme;
İşiniz bittikten sonra ruha gidip gitmeyeceğini sorun "ey ruhlar aleminin iyi kalpli ruhu murat biz seni göndermek istiyoruz gitmek istiyorsan evete gitmek istemiyorsan hayıra gidermisin" diyeceksiniz ilk başta bir kaçkez hayıra gider yani gitmek istemez sonra ısrar edince evete gider, evete gittikten sonra fincanı kaldırın masadan içine üfleyip üç kere kulluallah duasını okuyun sonra yeniden üfleyin ve malzemelerinizi toplayın...

Tavsiye etmedigim çok korkunçlu bir etkinlik :o

Ben, on sene önce izlediğim korku filminin etkisinden hâlâ çıkamadım, millet ruh çağırmak için malzeme topluyor :/

Ruh sagliginizin bozulmasını istemiyorsanız bu tarz etkinliklerle kalkışmayın derim.

Gerçekten bunu deneyen var mı aranızda ;d

valla benle beraber 5 kişi daha korktu ve öyle korkulduki hıc kımse konuyu açmadı sanki orada beraber o işi yapmadık

Ruhu Gönderme;
İşiniz bittikten sonra ruha gidip gitmeyeceğini sorun "ey ruhlar aleminin iyi kalpli ruhu murat biz seni göndermek istiyoruz gitmek istiyorsan evete gitmek istemiyorsan hayıra gidermisin" diyeceksiniz ilk başta bir kaçkez hayıra gider yani gitmek istemez sonra ısrar edince evete gider,

İşimiz bittikten sonra :D
Hiç inanmayarak günaha mı giriyorum bilmiyorum ama merakda ediyorum dnxn
Yapan olursa çağırsın benide ;d

Geri