Siz Aşk-ı Memnu'daki Bihter ve Behlül Olsaydınız Bu Aşkı Göze Alırmıydınız? Neden?

Konu sahibi son olarak 2971 gün önce görüldü

Siz Aşk-ı Memnu'daki Bihter ve Behlül Olsaydınız Bu Aşkı Göze Alırmıydınız? Neden?

• Evet ( neden )

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır (neden )

Kullanılan: 13 86.7%
  • Diğer (belirtiniz )

Kullanılan: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

hayır zaten bizm kanunumuzda başkasının sevgilisine kocasına yan bakmak yok.

Hayat Okadar Garip ki..Şuan Yaşamayanlara göre Hayır cevabı daha mantıklı.Ama aşk öyle bir anda çalar ki kapını hiç bir zaman ne olduğunu anlayamassın. Hiç bir zaman büyük konuşmam bu konuda. Aşk-ın gözü kördür.Bunu aşık olunca anladım.Şuan herşeyi herkesi bırakıp çekip gidebilirim Almanya'ya.. Asla yapmama dediğim şeyi şuan düşünüyorum. Bu yüzden Kimseyi ne yadırgarım nede büyük konuşurum. Rabbim yinede bu duruma düşürmesin.

hayır zaten bizm kanunumuzda başkasının sevgilisine kocasına yan bakmak yok.

Yapma ama kanun ne arkadaş . niye herşey bu kadar basit algılanıyor. keşke böyle bi duruma gelmese kimse ama gelincede kimse yok kanun diye düşünemiyor malesef.

Yapma ama kanun ne arkadaş . niye herşey bu kadar basit algılanıyor. keşke böyle bi duruma gelmese kimse ama gelincede kimse yok kanun diye düşünemiyor malesef.

kanun demeyeyim onun yerine örf ve adalet var.. Başka insan mı kalmadı ki gideceğim başkasının sevgilisne asılacam. kocasına karısına bakacam.

kanun demeyeyim onun yerine örf ve adalet var.. Başka insan mı kalmadı ki gideceğim başkasının sevgilisne asılacam. kocasına karısına bakacam.

Yukarda yazılmış ya yadırgamak kolay diye evet öyle ama inan başa gelince gözü bişey görmüyor insanın sen ne kadar örf adalet desende öyle bi duruma geldiğinde böyle düşünmiceksin yada düşünsen bile gerçekten aşık olmuşsan yanlışını düşünemiceksin yoksa elbette kimse kimsenin karısına kocasına kızına bilmem nesine böyle bi aşk beslicek duruma gelmesin yanlışmı yanlış ama ötesi var işte.

Yukarda yazılmış ya yadırgamak kolay diye evet öyle ama inan başa gelince gözü bişey görmüyor insanın sen ne kadar örf adalet desende öyle bi duruma geldiğinde böyle düşünmiceksin yada düşünsen bile gerçekten aşık olmuşsan yanlışını düşünemiceksin yoksa elbette kimse kimsenin karısına kocasına kızına bilmem nesine böyle bi aşk beslicek duruma gelmesin yanlışmı yanlış ama ötesi var işte.

evet senin başına gelmez :D sende güzel tartışma yapıyorsun ha bu anketi tartışma ettin :D

Kimsenin karısına kızına bakacak kadar düşmedim daha nedeni bu :) hayır diyorum .

nayır almazdım. aynı şeyi adnan bey olarak kendime yapılmış düşünüyorum o yüzden almazdım.

İnsanın bu hayatta asla yapmam dediği şeyler vardır, bu konuda da büyük konuşurum. Çünkü kendime güvenirim. Asla evli birine aşık olmam, kendim evlendiysem de eşimden başkasına bakmam. Büyük konuşmaksa aynen öyle evet..

esini sevdigin halde nefsine uyup behlul gibi sonu belli olmayan birinin arkasiyla gitmek ask degildir.
bide ikisinide seviyordu lafda bence bihterin kalbinde sorun vardi

Olmaz dediğin ne varsa olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya;. Öldüm der durur yine de yaşarsın.

Biraz irade meselesi aslında. Hiç öyle bi duruma düşmediğim için kesin bir şey diyemiyorum ama göze alsam bile bu çok kolay olmazdı..

Yadirgamamakla birlikte ben göze alamazdim.Ask bu cesaret işi ve ben o kadar cesur değilim.

Geri