siz anne veya baba olsanız tepkiniz ne olurdu

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

siz anne veya baba olsanız tepkiniz ne olurdu

• çocuktur yapar dersin sen temizlersin

Kullanılan: 2 28.6%
  • ceza olarak ona temizletirsin

Kullanılan: 1 14.3%
  • dayak atarsın

Kullanılan: 0 0.0%
  • diğer

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7
1-çocuktur yapar dersin sen temizlersin

2-ceza olarak ona temizletirsin

3-dayak atarsın

4-diğer

SANA_KONU_BULDUM_ANNE_XD.jpg

Kızarım elbet ancak vuramam kıyamam evladıma.
Çocuktur işte (:

SANA_KONU_BULDUM_ANNE_XD.jpg

Off..

Önce bi şoku atlatırım, sonra temizlenir mi diye düşünürüm, sonra acaba yenisi ne kadardır kaç taksit yaparlar diye düşünürüm :D Çocuğu doğru banyo ya sokar yıkar temizler yemeğini yedirir uyuturum. Sonra nereden başlasam diye düşünürüm :)

Önce bi oturur ağlarım:)Madem iş bu raddeye gelmiş bi boyada ben atarım :)

Diğer ; televizyonların üzerlerine birşeyler sürülmemesi gereken ve pahalı şeyler olduğunu,üstüne üstlük televizyonumu çok sevdiğimi,üzerinde bir toz bile görmeye tahammül edemediğimi anlatırım.

Sen neden böylesin lan? derim bi de.

Eşşoleşşek diyip, balkonda bi sigara yakardım . :S

Eğer bozulduysa o sinirle hiç bilmiyorum ne yapcağımı beni boyasa gıkım bile çıkmaz ama televizyon lan bu . görünce bile dayanamadım :dusun:

Kızamam kii :)

Olur oğluşum derim :D yada olabilir balımm derim... Gözlerime bakıp nasıl tepki vericeğimi kestirmeye çalışır muhtemelen endişelenmemsi için onu rahatlatırım ve birlikte temizleriz şayet ona zarar vermiycek bi kir yada herneyse :D

Çünkü çok ii bilirim bu duyguyu. Hayatta en çok sevdiğim şeydir Vişne reçeli annemde kavanozu hep yükseye koyardı alırken kırardım haliyle. Eğer annem bağırsaydı bana kızsaydı ben şuan kahvaltıda yediğim tek nimet olan vişne reçelinden bile soğurdum...

Kirletmesini bilen, temizlemesini de bilmeli.

Çocuğun eğitimi sevginin yanında gerektirdiklerini de ekletir.

hahah fena beraber temizlerim oglum ile :))) ki benim oglan büyüdü :D

Her istediqini çocuk diye yapamicaqını anlatırım nedenlerini söylerim ve mutlaka anlıca sekilde bir ceza veririm ..

Onun canı sağolsun .

Not ; çocuğum olduğunda eminim eşim olacak kişi bana çok kızar hep aynı ritimle " Buna sen hep bu yüzü veriyosunnn " .. ( He ben veriyorum nolmuş ? )

Olan olmuş artık. Bende elimi bular birkaç renkte ben veririm tv ye. Ondan sonrada sanat eseri gibi evin bi köşesine koyarız. Yenisin alırız. Çocuğumun içindeki yeteneği yokedemem :o

Kucuk cocuklar beraber oynayinca, hayal dunyalarina kilitlenir ve bazen bazi esyalar bozula bilir veya duvarlari boyarlar kalemleriyle ve kesinlikle ortaligi pisletirler, ama bazi seyleri yapmalari gerek ki, ogrene bilsinler.

Cunku bir cocuk neyin kotu olup olmadigini anlaya bilir. Eger birseyi kirdiysa, kendisi de korku icindedir 'Acaba annem veya babam ne diyecek simdi bana'. Konusmak onemli.

Nezaman kizman gerektigini de bilmelisin. Bir cocuk bilerek birseyi kirip pisletiyorsa, sirf senin sabrini zorlamak icin bazi seyleri yapiyorsa, bi ozaman kizmalisin.

Ama baskasinin cocugu gelip birseyler kirsin, evimi pisletsin, ozaman kizarim.

Nabiyim olmus artik ama aynisini arabama yapmasin. :T:

yani şimdi ettiğin işmi senin , yürü len odana

Anne baba olmadan konuşmak farazi..

Geri