Siyasi görüşünüzü her yerde ve her şekilde belli eder misiniz?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Siyasi görüşünüzü her yerde ve her şekilde belli eder misiniz?

Siyasi görüşüm : bizi neden üzdüler .

Siyasi görüşüm; Sarının yanına lacivert koyduk, adına sevda dedik.

ben: siyasi görüşümü çok belli etmiyim.
1.5 dakika sonra ben: muharrem ince'nin hipertansiyon ilaçları çok fazla mide bulantısı yapıyor mudur :malumat:

Hiç bir partiyi desteklemiyorum, şuan seçenekler arasında ülke yönetebilecek potansiyelde kimse yok.

Ben Sn. Amcam Brezilyalı Sócrates'in gol sevinci gibi sağ yumruğum havada, Sn. Dayım Özdemir Asaf'ın "Tüm dünyayı kucaklamak istedim: kollarım yetişmedi." sözü gibi kalbi firak geziyorum. Ayol daha ne olsun.

Benim siyasi soylemlerim ortama gore degisiyor cogu zaman. Hangi gorus konusunda haksizlik yapiliyorsa onu koruyor ya da hangi gorus gereksiz pohpohlaniyorsa onu gomuyorum. O yuzden kimine gore akpli, kimine gore terorist, kimine gore kilictaroglu gibiyim.
Tsk. :gamer: :kaç:

Siyaset ile iç içeyim.Öyle işte.

Benim uzağı görüşüm kısıtlı onlarında yakını görüşü.
Pek belli olmuyor o yüzden

Elimden geldiğince çemberi genişletip, her yönden bakmaya çalışıyorum. Fakat çoğu zaman zor oluyor. Bağımsız takılıyorum. Her partinin iyi ve kötü yanlarını konuşuyorum.

bulunduğum kaba göre şekil alırım. dayak mayak yerim neyime lazım.

Hiçbir yerde ve hiçbir şekilde belli etmeyenlerdenim. Çünkü pek karıştığım söylenemez

Siyasi görüş diye bir şey yoktur.Vatanın memleketin birliği müdafası ve yine güzel memleketimin çıkarlarını en iyi kimin koruduğuna inanıyorsam ondan yanayım.Bundan mütevellit Reisciyiz Reisci nasıl üstüne basa basa belli ediyorum tebrik edin beni..bu görüşğ belli etmektende kendisinin takımı eleştirmektende hiç bir yerde çekinmem

Geri