Siyasi görüşü sizinle farklı olan sevgilinizin bakiş açisini degistirirmisiniz ?

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 3732 gün önce görüldü

Siyasi görüşü sizinle farkli olan sevgilinizin bakis acisini degistirimisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    25
Partizan insanlarla pek anlasamiyorum ben
Hele ki insan hayatina saygi duymayi beceremeyen, seksist, irkci biriyse, ayni odada bulunmamiz bile imkansiz

Sen küçüksün daha , ne siyaseti ...
vitaminini içtin mi

Ablaaaaaa :))) puding yiyorum olur mu ? Unuttum yine yarın alicam yanima sözzzzzz sana yemin sana söz kör olayim yalansaaaaaaaaa muahhh :)

Atatürk e saygısı olsun çağdaş olsun gerisi kafi yobaaz kezo olmasin yani

Saygı duyulmaz gösterilir.
Onun bedeni benim kararım değil de onun düşünceleri onun kararı derim.

Benim siyasi görüşüme tamamıyla zıt bir dişiyle olmak isterdim. Kendinize benzeyeni yaradılışınız kabul etmez zaten. Erkeğin kadını,kadının erkeğinin olmasıda bundan değil mi?

forumda maalesef hayal aleminde yaşayan çok insan var ve ben bunu gördükçe üzülüyorum desem yalan olur, sallamıyorum şldgk

Bazen diyorum ki önemli değil..böyle ayrıma gitmemeli..Ancak bizim ülkemizdeki gibi bir siyasetin parçası ise sanırım beni etkiler..Çünkü burada yanlış şekilde işliyor ideoloji ve siyaset..Hayata benim tam tersim bakan biri ile çok zor olurdu diye düşünüyorum

Sevgilim olması şart değil, istersem gözlük numarasını bile değişmesine sebep olurum ama banane ya. Ben gideceğim zaten.

müstakbel güzel sevgilimle
iyi anlaşırız gibime geliyor

Siyasî bir görüşüm yok lakin siyaset konusunda belirli görüşlerim var.

Aynı görüşte oldugunuz esiniz-sevgiliniz ile karşıt görüşlere çok rahat ağzınızdan tukurukler saçarak sovebilirsiniz. Sadece kendi görüşünüz doğrudur sizin için, empati yapacak bi durumunuz olmaz. Mis gibi kafanızı yaşayabilirsiniz.

Karşıt görüşlü partnerinizle saygı çerçevesi içerisinde tartışmayı bilirseniz, ikiniz de kazançlı çıkarsınız. Empati yeteneğiniz gelişir, at gozlugunden kurtulup karşıt görüşlü insan gördüğünüz zaman öcü görmüş gibi tepki vermekten kurtulursunuz.

Korsot goroslo onsonlo olmoz diyenlerin sadece aynı düşüncedeki insanlarla evlenmesi herkes için daha hayırlı. Da sadece çocukları için yazık. Evlensinler ama çoğalmasınlar. Çocuğa da tek bir görüşü dayatacaklar. Nazi ideolojisinden farkı yok bence. Çünkü bu tür insanlar, çocuklarının karşıt görüşlü çocuklar ile arkadaşlık yapmalarını da istemezler. Çok garip.

Eskiden olsa cevabım evet olurdu sanırım. Ama şimdi hayır. Siyaset kendi kişisel tercihidir. Sempatizanlık olmadığı sürece sorun yok. Ama hassas noktalarıma denk gelirse o zaman işte bozuşuruz.

lol hatem !!!!

Karşıt görüşü anlamak için dil dile mi değmeli illa .p

Hayat kısa empatiden ölmeyelim sonra .p

Tabii ki aynı görüşte bir insanla sevgili olurum sadece. Arkadaş dersen başka, onda önemi yok ama sürekli birlikte olacağım bir insana tahammül edemem, üzgünüm.

@Hatem, dedigin sadece iki taraf da cok guclu bir sekilde dusuncelerine bagli degilse ve cidden liberal ve insan haklarina saygili ise dogru olabilir. Malesef, gercek hayat boyle degil. Bir taraf bile daha baskin ise, surekli her konuda tartismaya gidebilecek bir iliskiden bahsediyorsun o zaman.

Kadinin erkekten daha alt seviyede biri oldugunu dusunen birisine nasil saygi gosterecegim mesela? Veya baska bir irkin, daha salak oldugunu dusunup, o insanlari otekilestirebilen bir kisi ile nasil bir iliski yurutebilirsin? Her seyi birebir ayni dusunmek zorunda degilsiniz illa ki ama genel dunya gorusunun bir orta noktayi yakalayabilmesi gerek.

Hi aeg.

Herkes için hayırlısının bu olduğunu söyledim zaten. Sen, sadece aynı görüşte olduğun bir insanla olmalısın. Kafa önemli. Neden başka görüşlere açık olasın?

Partizan değilse benim için siyasi görüşü önemli değil.

Geri