Siyasi görüşü sizinle farklı olan sevgilinizin bakiş açisini degistirirmisiniz ?

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 3732 gün önce görüldü

Siyasi görüşü sizinle farkli olan sevgilinizin bakis acisini degistirimisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    25
Görüşümüz, ideolojimiz, mezhebimiz farklı. Hiçte öyle bir çabamız olmadı.

Yooo ..
Didişmeyi severim ben

Ona özel hastahanelerde yapılan bakış aşısı yaptırırım ve böylelikle farklı açılardan bakabilir.​

hep mehapeli beylerin ilgi alanına giriyorum anladığım kadarıyla ben börteçineyim. :nopsrn:

ben de mehepeli beylerin ilgi alanına giriyorum, kesinlikle şaşkınım. bir de rahmetli muhsin yazıcıoğlu çizgisindeki beylerin ilgi alanına giriyorum, düşündürücü :nopsrn:

Ben doğruyu yanlışı ayırt edebilme yetisine bakıyorum.
her partiyi destekleyebilir ama doğrusunu yanlışını da ayırt edebilmeli geri kalan her şey tolere edilebilir çünkü

Üstteki üye cok terbiyesiz..

Ve hepsi boş işler..

Sosyalist Devrimci kızların ilgi alanına gidiyorum hep

Aynı gündeme sinirlenmediğimiz için tepkim muhtemelen böyle olurdu:

r5PqGz.jpg

Bir kaç istisna hariç hayır gerçi sevgilim dahi olmaz. (değiştirmem gereken bir şey varsa)
Siyasi konular ya da başka konular,fanatik insanlarla ilişki kurmuyorum (her tarzda)

Kimsenin ilgi alanına girmiyorum. Her telden olduğu icin mi acaba :)) Zıtlık yaratmam lazım.

Ne olabilirim ben potansiyel hangisinde fazladir :)

@Pitho bu konuda ne düşünüyorsun potansiyel falan hı:))

Farklı görüşlere sahip insanlar daha iyi anlaşıyor diye düşünüyorum.

Benim icin onemli bir konu, birlikte olacagim insanla hayata bakis acim ayni olmali. Basta saygi duyarim olabilir vs dense de ben pek inanmam bu sozlere. Benimle ayni yone bakmayan birini sevebilecegimi sanmiyorum.

aynı olmayan insanların bir araya geldiğine pek şahit olmadım. Kim önemsiz diyorsa saygı duyarız.

Geri