Siyasi görüşü sizinle farklı olan sevgilinizin bakiş açisini degistirirmisiniz ?

• Kullanıcı Sie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü
Konu sahibi son olarak 3732 gün önce görüldü

Siyasi görüşü sizinle farkli olan sevgilinizin bakis acisini degistirimisiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    25

Top diliz çok şükür.
Uçkur düşkünü ne la?
cumartesi günleri kız avına çıktığının konusunu bile açmıştın ne çabuk unuttun.
Tribünlere oynama fevo. Kendin ol asssdf

Fikir zikir meselesi geldi aklima o konuyu da oyle anlamissin demek ki. Akcilar sevisiyor devam karsim :d

Siyasi görüşünden çok ailesine olan bağlılığina ve inancina bakarim.Bunlar duzgunse siyasi görüşümuzde ayni olur.

Atatürkçü, çağdaş ve TC'nin faydasına düşünce , fikirlere sahip olduğu sürece bu sorun değil.

Zaten bunun dışında düşünen birisiyle birlikte olmam.

Karşı görüşlü biriyle asla özel arkadaşlık etmem.
Er geç o problem ortaya çıkıcaktır.
Ben görüşlerimi fazlasıyla belli eden biriyim çünkü başkası bana ters.​

Gerçek su ki şuur farkında olmaktır unutmayın edindiği siyasi ve ideolojik fikirleri gelistirmeyip öylece benimseyen net gerizekalidir çünkü beyni çalışmaz ödünç almıştır o takım taraftarından farkı yoktur küme dussede olala falan fistan

Çok şükür ki fikirlerimiz bir. Karşıt görüşlü biri olsaydı zaten yanımda olmazdı

siyasi tartışmaya girdiğimizde ilişki biter , o ana kadar sorun yok.

belli bir yaştan sonra değiştirmek istesende değişmeyeceği için zorlamanın manası yok olsa gerek

Kimse kimsenin fikirlerini değiştirmeye çalışmadıkça bence sorun olmaz. Hatta, farklı görüşlerde olmak insana, olaylara farklı perspektiflerden bakmayı da öğretir.

Karşıt goruslu istemem

Daha dün bu konuyu konuştuk.. Birimiz sağcı,birimiz solcuyuz.
Fakat siyasi olarak aynı şeyleri istiyoruz aynı şeyleri savunuyoruz : )
Böyle olmasa bile saygılıyız bu konu da.

Olduğu gibi kabul ederim. İnsanları değiştirme gibi bir huyum yoktur.
Yeter ki o da bana karışmasın.

Anlaşamam yapamam.
Karşıt görüş denilince aklıma gelen iki şey var zaten.
Onları savunan destekleyen biri benim değerlerime saygı duymaz. O yüzden anında biter.

Benim nişanlımın siyasi görüşü benimkinden farklı. Aslında ikimizin de siyasi görüşü keskin seçenekler olmadığı için sıkıntı olmuyor sanırım.

Geri