Siyasetçilerin Unutulmayan Sözleri

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Garp kafasıyla araba yaptık, şark kafasıyla benzin koymayı unuttuk

Cemal Gürsel

Tansu Çiller'in Unutulmaz Gaflar

Tarihe damga vuran siyasetçiler ve gafları, akıllara kazınan gaflar, bu gaflar halen konuşuluyor, komedi gibi sözler;

tansuciller.jpg

- Cenab-ı Allah'ı size emanet ediyorum.

- Sevgili Zeytinburunlular... (İstanbul'un ilçesi olan Zeytinburnu insanına hitap etmeye çalışıyor)

- Haydar Aliyev için Haydar Ali Bey

- Mecliste: “Mesut Yılmaz iktidarsızdır.” (İstikrarsızdır demeye çalışıyor.)

- Bir afetten sonra: “Ölü kaybı olmamıştır.

Özürün kabahatından daha büyük. Engelledim derken yazdıklarına karşılık kaldırırken en azından bir özür dileyen ve benim razımı alsan nasıl olurdu ciddiyetsiz domates?
Hala üst perdeden konuşup akıllı olduğunu zannetme. Nerede etiketleyeceğime ben karar veririm. Sen de hiç bir şey olmamış gibi öyle dalmasaydın.

Razını değil, rızanı. Halen beyninde bir sorun olup olmadığını çok merak ediyorum. Genelde merakına yenik düşen bir insanım. İstikrar arıyorsan; halen ya elinde ya beyninde bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Özür dilerim melnur.

Biliyorsun ki, rızan yoksa sen de beni engellemek gibi bir seçeneğe sahipsin. Veya cevap vermemek.

Akıllı olduğumu sanmıyorum. Merak eden, araştıran ve öğrenen bir insan olarak görüyorum kendimi. Üst perdeden de konuşmuyorum. Kişisel bir şey. Aynıyla mukabele etmek gibi bir şiarım var. Mesela Kitai gibi bir adama karşı mütevazi olamazsın. Olmamalısın da. Aynı şey. Benzer görüşte olmalarına rağmen ibadeath'e karşı duyduğum saygı ve minnet çok başka. Umarım ifade edebildim.

Cahil cesaretiyle bilgiyi birleştirmeye çalışıyorum.

Razını değil, rızanı. Halen beyninde bir sorun olup olmadığını çok merak ediyorum. Genelde merakına yenik düşen bir insanım. İstikrar arıyorsan; halen ya elinde ya beyninde bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Özür dilerim melnur.

Biliyorsun ki, rızan yoksa sen de beni engellemek gibi bir seçeneğe sahipsin. Veya cevap vermemek.

Akıllı olduğumu sanmıyorum. Merak eden, araştıran ve öğrenen bir insan olarak görüyorum kendimi. Üst perdeden de konuşmuyorum. Kişisel bir şey. Aynıyla mukabele etmek gibi bir şiarım var. Mesela Kitai gibi bir adama karşı mütevazi olamazsın. Olmamalısın da. Aynı şey. Benzer görüşte olmalarına rağmen ibadeath'e karşı duyduğum saygı ve minnet çok başka. Umarım ifade edebildim.

Cahil cesaretiyle bilgiyi birleştirmeye çalışıyorum.
Sana tavsiyem benim beynimde bir şey olup olmadığını merak edeceğine kendi beynini merak etsen daha faydalı bir iş yapmış olursun. Konuya hala bana bir şeyler ima ederek girmen dahi kişiliğin hakkında bazı şeyleri açıklıyor.

Sana tavsiyem benim beynimde bir şey olup olmadığını merak edeceğine kendi beynini merak etsen daha faydalı bir iş yapmış olursun. Konuya hala bana bir şeyler ima ederek girmen dahi kişiliğin hakkında bazı şeyleri açıklıyor.

Faydalı işler de yapıyorum. Ne gibi? Neyi açıklıyor? Neyi çözdün? Anlatsana.

Reklamlarda çocuklar ellerinde çikolatalarla şakalaşıyor. Onları izleyen çocuklar anne babalarına soruyor; Anne bana niye çikolata almıyorsunuz? Baba bana niye püskevit almıyorsunuz?​

:D

“Eğer son peygamber HZ.Muhammed olmasaydı, ondan sonra peygamber gelecek olsaydı… O İŞTE Recep Tayyip Erdoğan’dı!!!”
devamını hepimiz biliyoruz zaten…

Benim ne moralim bozulacak, halkımızın morali bozulsun

-besim tibuk

Geri