Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özürün kabahatından daha büyük. Engelledim derken yazdıklarına karşılık kaldırırken en azından bir özür dileyen ve benim razımı alsan nasıl olurdu ciddiyetsiz domates?
Hala üst perdeden konuşup akıllı olduğunu zannetme. Nerede etiketleyeceğime ben karar veririm. Sen de hiç bir şey olmamış gibi öyle dalmasaydın.
Sana tavsiyem benim beynimde bir şey olup olmadığını merak edeceğine kendi beynini merak etsen daha faydalı bir iş yapmış olursun. Konuya hala bana bir şeyler ima ederek girmen dahi kişiliğin hakkında bazı şeyleri açıklıyor.Razını değil, rızanı. Halen beyninde bir sorun olup olmadığını çok merak ediyorum. Genelde merakına yenik düşen bir insanım. İstikrar arıyorsan; halen ya elinde ya beyninde bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Özür dilerim melnur.
Biliyorsun ki, rızan yoksa sen de beni engellemek gibi bir seçeneğe sahipsin. Veya cevap vermemek.
Akıllı olduğumu sanmıyorum. Merak eden, araştıran ve öğrenen bir insan olarak görüyorum kendimi. Üst perdeden de konuşmuyorum. Kişisel bir şey. Aynıyla mukabele etmek gibi bir şiarım var. Mesela Kitai gibi bir adama karşı mütevazi olamazsın. Olmamalısın da. Aynı şey. Benzer görüşte olmalarına rağmen ibadeath'e karşı duyduğum saygı ve minnet çok başka. Umarım ifade edebildim.
Cahil cesaretiyle bilgiyi birleştirmeye çalışıyorum.
Sana tavsiyem benim beynimde bir şey olup olmadığını merak edeceğine kendi beynini merak etsen daha faydalı bir iş yapmış olursun. Konuya hala bana bir şeyler ima ederek girmen dahi kişiliğin hakkında bazı şeyleri açıklıyor.
İyi anladın sen. Benim gibi bir "sığ adamla" vakit geçirene kadar git idolun Hitler hakkında bilimsel araştırmalarını yaz.Faydalı işler de yapıyorum. Ne gibi? Neyi açıklıyor? Neyi çözdün? Anlatsana.
İyi anladın sen. Benim gibi bir "sığ adamla" vakit geçirene kadar git idolun Hitler hakkında bilimsel araştırmalarını yaz.